2 od 8

Izvukli ih iz rupe: Pogledajte kako sada izgledaju skupocjene Corvette

Izvučene Chevrolet Corvette iz rupe u muzeju
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
04.03.2014.
u 09:58

Radnici strahuju u kakvom će stanju naći idući automobil koji je na redu za izvlačenje, crnu Corvettu iz 1962. na kojoj je veliki betonski blok.

Prve dvije Corvette koje su s još nekoliko skupocjenih primjeraka prije dva tjedna propale u rupu u muzeju Corvetta u Kentuckyju izvučene su na površinu. Chevrolet Corvette ZR1 Blue Devil iz 2009., automobil koji su izvukli prvog, ima razbijen prozor i oštećenu cijev za ulje te nekoliko pukotina na vratima. No, glasnogovornik Chevroleta Monte Doran rekao je da se to sve može popraviti i kako je automobil u dobrom stanju.

Model iz 1993. koji je izvučen drugi pretrpio je veću štetu, a radnici strahuju u kakvom će stanju naći idući automobil koji je na redu za izvlačenje, crnu Corvettu iz 1962., na kojoj je veliki betonski blok. S obzirom na kompleksniju situaciju, radnici će dizalicom morati dizati i betonski blok i automobil. Preostalih pet automobila ostat će zakopano dok radnici ne stabiliziraju rupu, što bi moglo potrajati dva do tri tjedna, piše USA Today.

Prema nekim informacijama vrijednost osam automobila koji su upali u rupu premašuje milijun dolara.

>> Rupa u muzeju progutala osam starih Corvetta

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 1

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:21 05.03.2014.

"a radnici strahuju u kakvom će stanju naći idući automobil koji je na redu za izvlačenje, crnu Corvettu iz 1962., na kojoj je veliki betonski blok. " pa za nju zaista ne moraju strahovati "u kakvom je stanju". to se točno zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije