Korčula Treba kušati jastoga kuhanog u grku i tradicionalne žrnovske makarune Konoba “Adio, Mare”, utemeljena 1974. godine, nudi širok izbor uvijek kvalitetnih otočnih jela, posluženih s puno ljubavi i truda obitelji Bojić, a prate ih i izuzetna vina
između dva zalogaja Ovaj restoran je dobar izbor za brzi poslovni ručak Mnogi se poslovi lakše zaključuju u opuštenoj restoranskoj atmosferi – između dva zalogaja
delicije u zagrebu Za ljubitelje istočnjačkih autohtonih specijaliteta ovo je idealno mjesto Gospođa Chen nudi kinesku, japansku, vijetnamsku, korejsku i tajlandsku hranu, a u jelima kulinarski fascinantnog kontinenta može se uživati uz veoma pristupačne cijene
45 Večernjakova akademija Najbolja pizza u Zagrebu Karijola u Kranjčevićevoj ulici, u kojoj je izmišljena moderna zagrebačka pizza, a potom i Karijola 2 na Šalati, uvjerljivo su najbolje gradske pizzerije, ali i sam vrh zagrebačkog ugostiteljstva, neovisno o žanrovskim odrednicama