UPUĆENI IZVORI:

'Amazon će do božićnih praznika predstaviti tablet od 50 dolara'

Amazon
Foto: Amazon
08.09.2015.
u 19:47

Tablet bi trebao imati ekran od 6 inča i mono zvučnik

Amazon će do božićnih praznika predstaviti tablet po cijeni od 50 dolara, piše The Wall Street Journal pozivajući se na neimenovane upućene izvore.

Amazonov tablet s ekranom od 6 inča bit će jedan od najjeftinijih na tržištu i dvostruko jeftiniji od njihova aktualnog modela Fire HD s ekranom iste veličine. Karakteristike će, naravno, biti lošije od skupljih tableta, pa je tako jedan od izvora rekao da će imati mono zvučnik. Izvori su također rekli da će Amazon ove godine predstaviti niz uređaja uključujući tablete s ekranima od 8 i 10 inča. Amazonova glasnogovornica odbila je komentirati ove informacije.

Amazonu prodaja skupljih tableta baš i ne ide sjajno, a konkurencija će biti još oštrija nakon što Apple predstavi nove verzije svojih iPada, što bi se moglo dogoditi već sutra, za kad je najavljen događaj na kojemu će, očekuje se, glavna zvijezda biti novi iPhone.

>> Amazonov prvi mobitel ima 3D sučelje i može prepoznavati predmete

>> Kindle Paperwhite – ekran najbliži dodiru knjige

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nijeminišta
nijeminišta
19:37 09.09.2015.

i u čemu je tu vijest??? pa tableta za 50 $ ima koliko ti drago...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije