Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAIAS 2014

Eau Rouge - nabrijana inačica Infinitija Q50

Infiniti Q50
Foto: Infiniti
1/6
13.01.2014.
u 14:59

Dizajn je dorađen u stilu Formule 1, jedino su vrata i krov ostali isti

Infiniti je u Detroitu predstavio koncept Q50 Eau Rouge. Riječ je o "nabrijanoj" verziji Infinitijeve limuzine srednje klase, koja je već sama po sebi prilično potentna.

Dizajn je dorađen u stilu Formule 1 kako bi se naglasile sportske osobine. Eau Rouge je niži i širi, opremljen je atraktivnim spojlerima... U Infinitiju tvrde kako su jedino krov i vrata ostali isti kao na standardnom Q50.

Zasad nije poznato kakve su performanse Eau Rougea. Standardni Q50 u najsnažnijoj inačici opremljen je hibridnim V6 motorom od 364 konjskih snaga koji ima ubrzanje od 5,1 sekunde, pa možemo očekivati da će Eau Rouge biti znatno snažniji i brži.

>> Mercedes C-klase premijerno predstavljen u Detroitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije