PROMO

EVOTV - jesenska ponuda na Weekend Media Festivalu

Hrvatska pošta (1)
Foto: Hrvatska pošta
1/3
PR
Autor
PR članak
01.10.2013.
u 13:11

Digitalna televizija Hrvatske pošte premijerno prikazala novi reklamni spot i najavila jesensku kampanju

„evotv je izvrstan, ima u ponudi samo najgledanije kanale, a odlična stvar je što nema ugovornu obvezu“, jedan je od najčešćih komentara korisnika digitalne televizije Hrvatske pošte. To potvrđuje i činjenica da je već u prvih mjesec i pol od plasiranja usluge na tržište više od 10 000 korisnika prepoznalo sve prednosti i novitete koje je evotv donio na PAY TV tržište u Hrvatskoj, a broj obožavatelja ove TV-platforme raste iz dana u dan. evotv je pristupačna, prilagodljiva i transparentna usluga – korisnici sami biraju žanrove (bukete) koje žele gledati i plaćaju samo ono što gledaju, a koliko dugo i gdje žele gledati evotv ovisi samo o njihovim željama. Kao glavnu prednost i obilježje usluge evotv korisnici prepoznaju dostupnost i jednostavnost – ne moraju imati fiksnu telefonsku liniju i pristup internetu niti satelitsku antenu – dovoljno je ukopčati digitalni prijamnik u električnu mrežu i u TV-uređaj.

Ono što je također vrlo važno – osim što prijamnik može nositi kamo god želi i gledati televiziju, korisnik nema ugovorne obveze u smislu obveznog trajanja ugovora – korisnici gledaju evotv do kada žele. Isto tako mogu birati između sedam tematskih buketa programa i mijenjati ih po želji.

Danas je na vodećem regionalnom festivalu medija u Rovinju premijerno prikazan televizijski spot evotv-a s već dobro poznatim stanovnicima Velike šume, a kojim je najavljena jesenska oglasna kampanja koja počinje već ove subote. Poznati televizijski voditelji Iva Šulentić i Joško Lokas su u sklopu predstavljanja predočili sudionicima sve prednosti evotv-a te zaigrali i mali kviz televizijskog znanja. Korisnici od ove jeseni uz već dobro znane bukete raznovrsnih sadržaja dobivaju i dva nova kanala – KinoTV te 24sata TV – a najavljeno je i daljnje širenje ponude. Za sve nove korisnike iznimno je atraktivna i ponuda paketa HBO: prvu godinu korištenja svi korisnici dobivaju na tržištu jedinstven i vrijedan dar – buket HBO i Cinemax – a prva dva mjeseca gledaju i sve ostale bukete za samo jednu kunu.

Budući korisnici mogu ugovoriti uslugu kod svojeg poštara ili u najbližem poštanskom uredu, kao i pozivom na besplatni telefonski broj Kontaktnog centra: 0800 0707 te na internetskoj stranici www.evotv.hr. Usluga se aktivira najkasnije 48 sati od podnošenja zahtjeva.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?