Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za opušteniji odmor

HAK za pametne telefone turista pripremio "Croatia Traffic Info"

hak
Slavko Midžor/PIXSELL
20.07.2012.
u 11:07

Aplikacija nudi brz uvid u servisne informacije HAK-a kao što je stanje na cestama, graničnim prijelazima i u trajektnim lukama te sutrašnju prometnu prognozu...

Hrvatski autoklub (HAK) pokrenuo je aplikaciju za pametne telefone namijenjenu stranim turistima. Aplikacija "Croatia Traffic Info" dostupna je Android platformi dok je verzija za iOS u postupku odobravanja od strane Applea.

Aplikacija nudi brzi uvid u servisne informacije HAK-a kao što je stanje na cestama, graničnim prijelazima i u trajektnim lukama te sutrašnju prometnu prognozu. Usto nudi i pregled slika uživo s više od 150 kamera na glavnim cestovnim pravcima, kontakte važnih službi i pregled cijena goriva.

U HAK-u očekuju da će stranim vozačima biti koristan modul "Gdje mi je auto?", prilagođen parkiranju u nepoznatoj sredini jer navigacija iz aplikacije navodit će ih pravim putom.

"Croatia Traffic Info" dostupan je na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a za turiste iz regije i na hrvatskom.

Komentara 1

KO
Konspirator
17:25 22.07.2012.

Bilo bih mi drago da ju naprave i za Windows mobitel!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije