Automobilska industrija

Nove inovacije BMW-ovih stručnjaka

BMW
BMW
13.10.2009.
u 11:06

BMW EfficientDynamics tehnologija donosi brojne inovacije, smanjenu potrošnju goriva i emisiju CO2 bez gubitka na snazi i dinamici. Svoje vrhunske performanse, ovog puta unaprijedio je i vrhunskom cijenom.

BMW serije 3 vrhunske vozne performanse, unaprijedio je i vrhunskom cijenom, poručuju iz BMW-a.

BMW 318d Comfort Line Limited Edition s 2.0 turbodiesel motorom i 143 KS te izuzetnom opremom sada pruža još više zabave i udobnosti na cesti. Uz to, BMW EfficientDynamics tehnologija donosi brojne inovacije, smanjenu potrošnju goriva i emisiju CO2 bez gubitka na snazi i dinamici.

Kako poručuju iz BMW-a, model 318d Comfort Line Limited Edition sada je dostupan po cijeni od 219.827 kuna s uključenim PDV-om, a u tu je cijenu uključena sljedeća oprema: automatski klima uređaj, radio BMW Professional s CD playerom, BMW naplatci od lake legure Multi-spoke 282, putno računalo, stražnji Park Distance Control senzori, multifunkcijske tipke na upravljaču, senzor za kišu i automatsko uključivanje svjetala, sportski kožni upravljač, ABS, DSC, CBC, Alpine bijela ili crna UNI boja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije