Rat konkurenata

Samsungov osvrt na iPhone 5: Sljedeća velika stvar već je ovdje.

Samsung
Samsung
16.09.2012.
u 12:35

Kao jedna od rijetkih prednosti Appleovog mobitela, vidljivo je iz oglasa, navedeno je da je lakši.

Nakon nedavnog predstavljanja novog iPhonea 5 nije trebalo dugo čekati komentar iz najvećeg Appleovog konkurenta Samsunga. U novinskom oglasu koji će u SAD-u biti objavljen danas, kako donosi portal Mashable, uz usporednu sliku iPhonea 5 i Galaxyja S III, Samsung odgovara "Ne treba biti genijalac. Sljedeća velika stvar već je ovdje. Galaxy S III".

U oglasu su nabrojani svi noviteti iPhonea 5 usporedno s mogućnostima Galaxyja S III, iz kojih je vidljivo da Samsungov pametni mobitel, među ostalim, ima veći ekran, bolju rezoluciju, duže trajanje baterije (i bateriju koju korisnik može izvaditi i zamijeniti drugom), kao i još desetak mogućnosti koje iPhone nema. Kao jedna od rijetkih prednosti Appleovog mobitela, vidljivo je iz oglasa, navedeno je da je lakši.

Dvije tvrtke već duže vrijeme "ratuju" međusobnim optužbama za krađu patenata, a Apple je nedavno sudskom presudom dobio milijardu dolara od Samsunga. Nedugo poslije toga, japanski je sud presudio kako Samsung nije kopirao iPad i iPhone te je odbacio Appleovu tužbu.

>> Hoće li iPhone 5 pomesti tržište pametnih telefona?

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lukarak
13:07 16.09.2012.

To sto ima veci ekran nije iskljucivo pozitivno, a 'bolja' rezolucija je beskoristan podatak i 'boljina' neke rezolucije ovisi o velicini ekrana. Al opcenito, sve sto je u toj klasi 300+ ppia je sasvim dovoljno.

KA
kabul
16:15 16.09.2012.

Koristim ANdroid ali Samsung se ovdje razbacuje nebitnim prednostima nad iPhone-om...Palm touch mute pause, swipe, shake to update..itd... jedino je dobra zeka...a totally different plug..

CP
copy paste
16:16 16.09.2012.

lukarak ------------ ''boljina'',hahahahaha,svaka ti čast.kad kažeš da je manja rezolucija bolja,što se ne vratiš na stare katodne monitore,što ne koristiš stare procesore s jednom jezgrom umjesto novih dvojezgrenih ili četverojezgrenih,na kraju krajeva što se ne vratiš na ''komodorca'',kad već napredak karakteriziraš kao nešto što u tehnoliogiji uopće nije bitno.al šta je to tebi uopće pričam,pa ti koristiš izraz ''boljina'' haha,pa valjda ti znaš šta valja,jel tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije