Bijelo dugme u Zagrebu

brega.jpg
import
22.04.2005.
u 10:22

Na Dinamovom stadionu 22. lipnja, s početkom u 21 sat, pod medijskim pokroviteljstvom "Večernjeg lista" okupit će se - "Bijelo dugme". Nisu to više mladići, ali njihova se svirka itekako pamti, i želi ponovo slušati. Dugokosi ali sjedokosi Mladen Vojčić Tifa, Milić Vukašinović, Zoran Redžić i Lazar Ristovski (u invalidskim kolicima) nedavno su obilježili 30 godina od osnivanja "Bijelog dugmeta", nekoć najpopularnijeg benda u bivšoj Jugoslaviji.

Ukratko, o planovima i ciljevima toga Zoran Redžić rekao je kako misli da bi bilo dobro ponovno okupljanje "Bijelog dugmeta" te da bi održali nekoliko koncerata kako bi zadovoljili i svoju uspomenu na prošlost i želje još uvijek velikog broja slušatelja. Planovi da se stara družina opet okupi na koncertu, počeli su s realizacijom, pa će već 22. lipnja Maksimirom zaoriti "Selma", "Loše vino"... i ostali njihovi hitovi.
Kupite ulaznice za Bijelo dugme
Ulaznice se mogu kupiti i u paketu s prijevozom iz Rijeke, Pule i Splita. Aranžmani su po cijenama od 440 kuna za Split i Pulu, te 370 kuna za Rijeku. Iz Splita je polazak s parkirališta u Sukošanskoj ulici 22.05.2005. u 12 sati, a iz Pule s parkirališta kod Arene 22.05.2005. u 14.30 sati. Iz Rijeke se kreće s parkirališta Delta 22.05.2005. u 16,30 sati. Ulaznice su za stajaća mjesta (teren).
Kupite ulaznice za Bijelo dugme s prijevozom iz Splita
Kupite ulaznice za Bijelo dugme s prijevozom iz Pule
Kupite ulaznice za Bijelo dugme s prijevozom iz Rijeke

Želite prijaviti greške?