Bacchus

Agrolagunino vino castello festigia osvojilo srebrnu medalju u Madridu

Grožđe
Petar Glebov/24sata
25.03.2010.
u 17:45

To je samo jedna u nizu osvojenih svjetskih nagrada za vina festigia. Agrolagunina vina merlot festigia i cabernet sauvignon festigia osvojila su prošle godine zlatnu medalju u Italiji i brončanu Decanter u Londonu, tvrde u Agrokoru.

Agrokorova Agrolaguna i dalje osvaja svjetska odličja za svoja najbolja vina. Vino castello festigia podruma Agrolaguna osvojilo je srebrnu medalju na ovogodišnjem 7. međunarodnom ocjenjivanju vina Bacchus 2010. u Madridu, koje je održano u organizaciji Spanish Tasters Uniona te pod pokroviteljstvom The International Organisation of Vine and Winea, The International Union of Oenologistsa te VinoFeda.

Medalja za castello festigia samo je još jedna još jedna je u nizu osvojenih svjetskih nagrada za brend ekskluzivnih vina festigia Agrolagune, tvrde u Agrokoru. Vina merlot festigia i cabernet sauvignon festigia osvojila su prošle godine zlatnu medalju u Italiji i brončanu medalju Decanter u Londonu. Etiketa festigia poznata je po motivu porečke Eufrazijeve bazilike, a ime je dobila po nazivu jedne od prostorija bazilike u kojoj su se u antičko doba održavale gozbe uz dobra vina.

Komentara 1

OP
opcija
22:40 28.03.2010.

Istina odlično vino svaka čast agrolaguni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije