Novi poslovi

ENT u novim izvoznim poslovima vrijednima 57 milijuna dolara

Gordana Kovačević
Arhiva VL
03.05.2010.
u 11:25

Novi izvozni poslovi u fiksnim i mobilnim mrežama dogovoreni su na tržištu Ruske Federacije, Bjelorusije, Moldavije i Uzbekistana.

Ericsson Nikola Tesla je na tržištu Ruske Federacije, Bjelorusije, Moldavije i Uzbekistana ugovorio nove izvozne poslove u fiksnim i mobilnim mrežama. Ukupna vrijednost poslova iznosi 57 milijuna kuna, a riječ je o isporuci mikrovalnih rješenja u širokopojasnoj mreži, kao i širokopojasnih pristupnih čvorova, te dogovorenoj isporuci IP orijentiranih rješenja za poslovne korisnike.

- Zaključenim ugovorima nastavljamo naše aktivnosti na području Zajednice Neovisnih Država. Oni su rezultirali značajnim porastom opsega poslovanja naše kompanije na tom tržištu. Korisnicima će omogućiti brži pristup informacijama i veću kvalitetu komuniciranja, a poslovnim subjektima učinkovitije poslovanje - kazala je predsjednica ENT-a Gordana Kovačević.

Lider u mobilnim tehnologijama 2G, 3G i 4G te pruža podršku za mreže s više od dvije milijarde pretplatnika, Ericsson je danas prisutan u 175 zemalja. Kompanija je u 2009. ostvarila  prihod od 27,1 milijardi američkih dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije