Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od jedne do pet zvjezdica

Korisnici Ubera sada mogu vidjeti ocjene koje su im dali vozači

uber
Uber
23.02.2022.
u 11:07

Podsjećaju da i vozači i korisnici na Uberu nakon završetka vožnje imaju mogućnost ocijeniti jedni druge s jednom do pet zvjezdica.

Uber je predstavio novu funkcionalnost unutar svoje aplikacije koja korisnicima omogućuje jednostavan uvid u ocjene koje im dodjeljuju vozači, izvijestili su iz te tvrtke. Osim pregleda svojih ocjena, korisnici u Centru za privatnost također mogu provjeriti podatke o prošlim vožnjama, pojedinosti o plaćanju, kontrolirati marketinške postavke i još mnogo toga.

Ovo je prvi put da Uber korisnicima omogućuje pregled pozitivnih i negativnih ocjena koje su dobili. Analiza ocjena dostupna je u novom izborniku Centar za privatnost kojem korisnici mogu pristupiti kako bi lakše shvatili svoj ukupni prosjek.

Kako otvoriti detaljni pregled ocjena? 

U izborniku Postavke odaberite Privatnost.

U izborniku Privatnost odaberite Centar za privatnost. 

Prijeđite prstom udesno i odaberite “Želite li vidjeti sažetak svojeg korištenja Uberom?”

Odaberite “Pogledaj sažetak”. 

U odjeljku Ocjene odaberite “Prikaži moje ocjene”.

Iz Ubera podsjećaju da i vozači i korisnici na Uberu nakon završetka vožnje imaju mogućnost ocijeniti jedni druge s jednom do pet zvjezdica. Ukupna ocjena se računa kao prosjek zadnjih 500 vožnji. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije