Prvi u Hrvatskoj

Lidl snižava cijene već mjesec dana prije smanjenja PDV-a

Lidl
Foto: Lidl
1/3
17.02.2022.
u 15:55

Kako su danas izvijestili iz kompanije, Lidl Hrvatska ovim potezom dokazuje da su mu kupci, uz zaposlenike, na prvom mjestu

Trgovački lanac Lidl Hrvatska snizit će cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća, jestivih ulja i masti, dječje hrane te uložaka i tampona i to mjesec dana prije stupanja na snagu odluke Vlade RH o smanjenju PDV-a. Naime, vladina odluka o smanjenju PDV-a stupa na snagu 1. travnja 2020., a Lidl će je primjenjivati već od 1. ožujka.

Kako su danas izvijestili iz kompanije, Lidl Hrvatska ovim potezom dokazuje da su mu kupci, uz zaposlenike, na prvom mjestu te da je Lidl cijena uistinu garancija najboljeg omjera cijene i kvalitete

- Lidl Hrvatska, još od dolaska na domaće tržište prije više od 15 godina, svojim kupcima bez prestanka nudi proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Ne čudi zato da je upravo ovaj trgovački lanac još jednom odlučio prvi sniziti cijene određenih kategorija proizvoda ususret Vladinoj odluci o smanjenju PDV-a 1. travnja, a kako bi dao svoj doprinos rasterećenju budžeta hrvatskih građana - navode. 

Smanjenje stope PDV-a na hranu bit će s 13 na 5 posto, i to za svježe meso i ribu, jaja, voće, povrće, jestiva ulja i masti te dječju hranu. PDV na higijenske uloške i tampone bit će snižen s 25 na 13 posto. 

VIDEO Plenković najavio: Smanjujemo stopu PDV-a na higijenske uloške i tampone!

Ključne riječi

Komentara 3

AD
adminka
16:20 17.02.2022.

Samo u Lidlu kupujem voće i povrče, imaju bio i super su. Stvarno.

Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
18:32 17.02.2022.

Pa normalno kad je skuplji 30% nego u DE.Ima finog prostora.😉

GB
goran.brodsky.3
19:59 17.02.2022.

Ovi su veci domoljubi od domacih"domoljubq"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije