"Quaestus Nekretnine" investirale u peti projekt

Borislav Škegro
15.12.2009.
u 13:02

Ovim ulaganjem fond zajedno s partnerima iz tvrtke G-Klasa ulazi u vlasništvo građevinskog zemljišta industrijske namjene u industrijskoj zoni Klinča Sela gdje se planira gradnja modernoga poslovnog parka

"Quaestus Nekretnine" investirale su u peti nekretninski projekt u portfelju fonda, a riječ je o još jednom nekretninskom projektu razvoja industrijske zone, priopćeno je iz fonda. Fond zajedno s partnerima iz tvrtke "G-Klasa“ ulazi u vlasništvo građevinskog zemljišta industrijske namjene u industrijskoj zoni Klinča Sela gdje se planira gradnja modernog poslovnog parka sa svim pratećim sadržajima, a kao odgovor na sadašnju i očekivanu potrebu za modernim prostorima logističke i industrijske namjene s posebnim naglaskom na teretni promet željezničkom prugom.

Industrijska je zona smještena sa sjeverne strane autoceste A1 od Zagreba prema Karlovcu, neposredno pored željezničke pruge. Ovako, zajedno s prvim ulaganjem u poslovnu zonu Rugvica sjever, fond Quaestus Nekretnine strateški se pozicionirao na istočnom i južnom izlazu iz Zagreba u sektoru logistike i prostora industrijske namjene.

Industrijska željeznička pruga s planiranim terminalom za utovar i istovar koji dodiruje zonu, neposredni pristup autocesti, blizina koridora VB te povezanost s morskim lukama na Jadranu i riječnom lukom u Sisku čine industrijsku zonu Klinča Sela superiornom lokacijom za distribuciju robe na području Hrvatske, kao i za potencijalni regionalni distributivni centar.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:32 15.12.2009.

Čuvajte boce vina, Škegro je u blizini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije