integracije

Renault i Daimler najavili strateško partnerstvo

Renault Scenic
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26.03.2010.
u 12:03

Prema informacijama koje prenosi Financial Times, uzajamna kupnja dioničkih udjela iznosit će simboličnih tri posto. Nije isključeno ni šire partnerstvo automobilskih kompanija budući da Renault već surađuje s japanskim Nissanom.

Dva automobilska branda, Renault i Daimler, planiraju se strateški povezati, što najvjerojatnije podrazumijeva i uzajamnu kupnju manjih dioničkih paketa.

Francusko-njemačko partnerstvo trebalo bi se zaključiti 6. travnja, na sastanku čelnika tvrtke, a potpm objaviti dioničarima do kraja mjeseca. Prema informacijama koje prenosi Financial Times, uzajamna kupnja dioničkih udjela iznosit će simboličnih tri posto. Nije isključeno ni šire partnerstvo automobilskih kompanija budući da Renault već surađuje s japanskim Nissanom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije