OD PROSINCA

Ryanair otvara novih devet linija iz Zagreba: Od prosinca izravno za Napulj, Dublin, Malagu...

FILE PHOTO: A Ryanair Boeing 737 airplane takes off from the airport in Palma de Mallorca
PAUL HANNA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.07.2021.
u 13:28

U Ryanairu navode da će njihov red letenja, nakon velike potražnje ovog ljeta, pomoći i funkcioniranju Zagreba kao ključne city break destinacije i podržat će oporavak hrvatske turističke industrije

Ryanair, najveća europska niskobudžetna aviokompanija, danas je otvorila svoju bazu u Zračnoj luci Franjo Tuđman i najavila da će ondje imati dodatni zrakoplov pa će tako od prosinca ove godine flotu činiti tri bazirana zrakoplova. U Ryanairu kažu da njihova ukupna investicija u Zagreb iznosi 300 milijuna dolara, a tijekom zime iz Zagreba će imati 62 odlazna leta tjedno na 24 linije, uključujući devet novih linija koje su predstavljene danas. 

U Ryanairu navode da će njihov red letenja, nakon velike potražnje ovog ljeta, pomoći i funkcioniranju Zagreba kao ključne city break destinacije i podržat će oporavak hrvatske turističke industrije. Navode i da će u Zagrebu otvoriti 90 izravnih radnih mjesta. 

Danas su predstavili devet novih linija iz Zagreba i to za Basel, Eindhoven, Malagu, Manchester, Napulj, Pafos, Solun (dva puta tjedno) i Dublin (tri puta tjedno). 

Ukupno su to 24 linije prema i iz 16 država- Belgija, Bugarska, Cipar, Francuska, Njemačka, Grčka, Irska, Italija, Malta, Crna Gora, Nizozemska, Norveška, Španjolska, Švedska, Švicarska i Ujedinjeno Kraljevstvo. U toj kompaniji da će u prvoj godini letenja na rutama iz i za Zagreb prevesti oko 700.000 putnika. 

Povodom otvaranja baze Ryanair je pokrenu prodaju karata po cijenama od 150 kuna za putovanja  do kraja ožujka, a koja je potrebno rezervirati do nedjelje 25,. srpnja u ponoć na web stranici ryanair.com

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Blokirani admin
15:04 23.07.2021.

Belosvetski pederi su culi da je na vlasti u Zagtebu pederska stranka , sad ce navalit transvestiti i pedofili iz cijelog svijeta , razmilit se haustorima i parkicima pedergrada

ST
stefj
14:01 23.07.2021.

Ma super, sad će mladi lakše u Irsku...

DU
Deleted user
13:49 23.07.2021.

Ryanair otvara novih devet linija iz Zagreba........A jel iz svoga dzepa ili ga Hrvati financiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije