Novi trend

U Ikei gube živce zbog podvala kupaca: Preklinjemo vas da prestanete!

Ikea
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
1/2
22.12.2016.
u 09:00

– Drago nam je što pokazujete toliki interes za nas, ali preklinjemo vas da prestanete sa spavanjem u našim poslovnicama, poručuju iz tvrtke

YouTuberi iz Belgije u kolovozu ove godine pokrenuli su niz brojnih podvala zbog kojih zaposlenici Ikee, poznate švedske tvrtke za prodaju namještaja, gube živce. Oni su, naime, objavili video svojeg "pothvata" – kako su potajno prenoćili u Ikeinoj poslovnici. Mnogi su odlučili ponoviti isto pa su iz švedske kompanije uputili priopćenje.

– Drago nam je što pokazujete toliki interes za nas, ali preklinjemo vas da prestanete sa spavanjem u našim poslovnicama. Sigurnost našega osoblja i drugih kupaca mora nam biti na prvome mjestu, a ta vaša zabava i nije baš toliko isplativa jer zbog nje, na kraju krajeva, možete imati i problema sa zakonom – poručili su iz Ikee.

Dosad je desetak takvih incidenata zabilježeno u Ikeinim poslovnicama u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Belgiji, Nizozemskoj, Japanu, Australiji i Poljskoj.

Posljednji slučaj dogodio se u Jönköpingu u Švedskoj kad su dvije 14-godišnjakinje prenoćile u Ikei, no prošle su nekažnjeno zbog svoje dobi. Ipak dvije 15-godišnjakinje iz Malmöa kažnjene su u listopadu za svoje nedjelo. Sakrile su se u ormaru i ostale ondje do jutra jer su se bojale da će se oglasiti alarm ako iziđu iz njega. Pronašao ih je voditelj poslovnice i potom pozvao policiju.

Komentara 9

DU
Deleted user
09:13 22.12.2016.

To je vijest koja me je naprosto smlavila. Tko zna kada ću doći k sebi i opet biti onaj stari. Unatič tomu moja puna moralna potpora tim jedanim ikeancima diljem svijeta.

Avatar Pravednik80
Pravednik80
12:13 22.12.2016.

Pogledajte samo ovu dvojicu iz youtube videa. Nisam rasist, ali nisam niti daltonosti

PI
prava istina
10:36 22.12.2016.

ali ima i jedan drugi problem. Ako ti spava netko na krevetu u dučanu za mene to više nije nova stvar nego rabljena i ne može se prodat kao novo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije