Nagrađivanje

Zagrebačka banka odlučila svojim radnicima dati 22 milijuna kuna

Lukovic
Boris Ščitar/Pixsell
19.01.2011.
u 12:20

Uprava Zabe donijela je odluku o stjecanju vlastitih dionica na Zagrebačkoj burzi radi dodjele dionica svojim radnicima

Zagrebačka banka obavijestila je Zagrebačku burzu da je 18. siječnja 2011. godine uprava banke donijela odluku o stjecanju vlastitih dionica na Zagrebačkoj burzi radi dodjele dionica svojim radnicima.

Banka planira kupiti svoje dionice do kraja veljače 2011. godine, a moguće je i produljenje tog roka, o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena, navodi se u obavijesti. Zagrebačka banka namjerava steći vlastite dionice do ukupnog iznosa od 22,038.288 kuna.

Ključne riječi

Komentara 7

JA
jankoprekobrda
13:32 19.01.2011.

Besraman cin, novac koji su opljackali od Hrvatskih gradjana uposlenici ce podijeliti izmedju sebe po principu tko blize kopanji taj vise zagrabi. FUJ

LU
Lujo123
13:53 19.01.2011.

Da, najprije sam u bezočnoj pljački i otimačini saniral ovu banku na čelu s ovom lopinom na sliki s par desetaka milijardi kuna, a sad kad su se dobro nakrali umjesto da vračaju u državni Proračun opljačkano - oni dijele nagrade. Naravno seljaci, ribari, radnici i one radnice po megamarketima koje rade po 18 sati na dan i ne vide djecu danima i mjesecima ne budu dobile niš, pa možda ni to! Fuuuuuj bando lopovska!! Tunis, Tunis!!

BR
brle
17:53 19.01.2011.

mos mislit kolko \"majka\" banke mazne iz ove banane kad su odlucili milione dati svojim radnicima! ...ali psi laju karavan prolazi...sto ima veze, ionako cemo mi uci u EU uskoro, a to je svijetli cilj nase politokracije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije