Nagađanja

Željko Kerum razmišlja o prodaji trgovina Mercatoru?

kerum
screenshot HTV
14.10.2009.
u 11:18

Splitski gradonačelnik, pritisnut zaduženjima, već se neko vrijeme navodno bavi idejom prodaje trgovina jer je to najbrži način da dođe do živog novca. 

Željko Kerum razmišlja o izlasku iz maloprodaje, potvrdilo je Poslovnom dnevniku nekoliko izvora iz poslovnih i financijskih krugova. On sam demantira tu informaciju, okarakteriziravši je kao "podmetanje" političkih protivnika. Splitski gradonačelnik, pritisnut zaduženjima, već se neko vrijeme navodno bavi idejom prodaje trgovina jer je to najbrži način da dođe do živog novca. 

Upravo u vezi s testiranjem interesa potencijalnih kupaca Kerum se, kažu nam, i nalazi sa Žigom Debeljakom, predsjednikom uprave Mercatora.

Cijeli tekst pročitajte na Poslovni.hr

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:08 14.10.2009.

ćelavko kupiće tebe Miško samo je pitanje dana !

A1
Ante_1964
11:43 14.10.2009.

Pametno Željko,ipak je politika puno unosniji biznis od trgovine,nema ulaganja a dobit je zajamčena bez obzira na recesiju,ja bi na tvome mjestu to napravio,zašto se i dalje malttretirati sa trgovinom mada je i to biznis sličan kao i politika,u trgovini9 prodaješ uvezenu robu a u politici maglu ali bez obzira zarada ne gine a prijatelja češ imati još više barem dok si u politici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije