PRIJATELJSKE

Kamerun pobijedio Makedoniju, Webo zabio škaricama pa se ozlijedio

Kamerun
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
26.05.2014.
u 20:56

U Sydneyu Australci i Južnoafrikanci su remizirali 1:1. Za domaće je zabio Cahill, za goste Patosi. Od Hrvata za Australiju su igrali Franjić, Bozanić i Vidošić.

Nogometaši Kameruna pobjedom protiv Makedonije 2:0 su krenuli u pripreme u austrijskom Kufsteinu. 'Lavovima' su do pobjede stigli u drugom poluvremenu golovima Weba u 52. te Choupo-Motinga u 84. minuti utakmice. Inače, Webo je zabio škaricama, a pritom je ozlijedio rame.

Volker Finke utakmicu je započeo u sljedećem sastavu: N'Djock, Nounkeu, Bedimo, Djeugoue, Song, N'Guemo, Enoh, Matip, Choupo-Moting, Webo, Olinga.

'Afrički lavovi' na SP-u u Brazilu u skupini su s Hrvatskom, Brazilom i Meksikom, a protiv naše će reprezentacije igrati 18. lipnja u ponoć u Manausu.

Prije SP-a odigrat će još tri prijateljske utakmice, protiv Paragvaja (29. svibnja), Njemačke (1. lipnja) i Moldavije (7. lipnja).

Pobjede Rusije i Belgije

Prijateljsku utakmicu danas su odigrali i Rusi, a oni su u St Peterbugu sa 1:0 bili bolji od Slovačke. Gol odluke zabio je Aleksandar Keržakov u 82. minuti.

Uz Rusiju u skupini H su Alžir, Južna Koreja te Belgija, koja je također igrala večeras.

Belgija je uz hat-trick Romelua Lukakua sa 5:1 u Genku pobijedila Luksemburg. Uz njega zabili su Naser Chadli i Kevin de Bruyne, dok je za goste strijelac bio Joachim.

Spomenimo kako je za Belgiju debitirao Adnan Januzaj koji je zaigrao od prve minute.

U Sydneyu Australci i Južnoafrikanci su remizirali 1:1. Za domaće je zabio Cahill, za goste Patosi. Od Hrvata za Australiju su igrali Franjić, Bozanić i Vidošić.

Inače, Australci će biti posljednja provjera izabranika Nike Kovača uoči SP-a, a na samom prvenstvu u skupini su sa Španjolskom, Nizozemskom i Čileom.

>> Kameruncima će posljednji test biti Moldavija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije