07.03.2013. u 12:00

rugi predizborni spomenik Tuđmanu, također u bronci, najavljen je u Splitu, gdje Željko Kerum vjeruje da će time šarmirati birače. Bar one na koje računa HDZ

Franjo Tuđman, prvi predsjednik RH, trebao bi biti važan mamac biračima na skorašnjim im lokalnim izborima. Za to, začudo, neće biti najzaslužniji Tomislav Karamarko, kojem su puna usta retuđmanizacije, već njegovi suparnici. Prije svih, osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo iz redova HDSSB-a, koji je izdvojio 550.000 gradskih kuna za 4 metra visok Tuđmanov kip u bronci. Drugi predizborni spomenik Tuđmanu, također u bronci, najavljen je u Splitu, gdje Željko Kerum vjeruje da će time šarmirati birače. Bar one na koje računa HDZ.

Ferdelji tvrdi da iz lošeg vina može napraviti – martel

Vladimir Ferdelji, kandidat HSLS-a i HSS-a za zagrebačkog gradonačelnika, dao je opširan intervju Globusu pokušavajući javnost uvjeriti da “nije kao drugi kandidati” jer, kad kaže da će nešto napraviti, to i napravi. Nešto kasnije doznajemo i što je sve u stanju napraviti Ferdelji. Na tragu Isusa koji je vodu pretvorio u vino, Ferdelji iz nekvalitetnog grožđa koje raste pokraj njegove vikendice u Vrbovcu proizvodi – “konjak martel”! “Tamošnje grožđe nije baš najbolja sirovina za kvalitetno vino”, kaže Ferdelji i dodaje, “ali mogu vam reći da je martel ispao jako dobar”. Iz slavne francuske destilerije već šalju vodeće stručnjake da vide kako se iz svadljiveca može dobiti Martell.

Premijeru konzerva mesnog doručka na tanjuru

Zoran Milanović, premijer, nakon pada s transportera u Petrinji, imao je još jedan ispad. Na ručku je tražio da mu se na tanjuru servira konzerva mesnog doručka. Je li mu to sugerirala supruga, koja promovira zdravu prehranu?

Tek svaki šesti član HDZ-a plaća članarinu

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, zadovoljno trlja ruke nakon što je SDP napravio gaf sa stranačkim financijskim izvješćem. Istovremeno, trebao bi priupitati svog stranačkog rizničara zašto članovi HDZ-a ne plaćaju članarinu. Prema financijskom izvješću HDZ-a, 220.000 članova uplatilo je 2,3 milijuna kuna, odnosno oko 10 kuna godišnje, a Slobodna upozorava da je minimalna članarina u HDZ-u 60 kuna. Ili je članova šest puta manje ili članarinu plaća tek svaki šesti član.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?