Čačić Hrvatsku pretvorio u svoju tvrtku, a Milanović šuti zbog vlasti

'01.06.2012., Sveti Martin na Muri - 16. nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetnistvu u Toplicama Sveti Martin.  Radimir Cacic.   Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
05.07.2012. u 12:00

A Čačić ne samo da je beskrajno bahat, nego pokazuje i krajnji prezir prema svima nama kad kaže jedno, a radi drugo

Koliko još Radimir Čačić mora pokazati bahatosti, koliko štete napraviti, i političke i materijalne, pa da se Zoran Milanović konačno trzne i shvati da svaki Čačićev dan dulje u Vladi znači i sve sigurniji gubitak vlasti na idućim izborima, ako ne i pad Vlade prije njih?

A Čačić ne samo da je beskrajno bahat, nego pokazuje i krajnji prezir prema svima nama kad kaže jedno, a radi drugo. Evo najnoviji primjer, nakon što su “24sata” na naslovnici objavila fotografiju njega kako vozi automobil nakon svih prometnih udesa koje je u posljednje doba izazvao, i još razgovara na mobitel. Jer sjetimo se, kad je u prosincu prošle godine imao drugi udes u kratkom roku, novinarima je poručio da će kao ministar imati više vozača koje će “maltretirati” dan i noć.

I unatoč priznanju da je u “izuzetnoj stresnoj poziciji”, zbog čega očito ne kontrolira do kraja sebe, a još manje vozilo, on i dalje vozi i izaziva mogućnost za neku novu nesreću. Ne daj Bože s novim žrtvama. Ima li koga da mu napokon kaže da se makne od volana? I hoće li biti prekršajno kažnjen zbog razgovora za vrijeme vožnje?

Nije, međutim, problem sa Čačićem samo u njegovoj vožnji. Još je veći problem, državni, u njegovom nasilničkom karakteru i njegovu shvaćanju pozicije u Vladi, gdje drži kako svi drugi ispod njega moraju bespogovorno slušati, a nikako misliti, i da može mijenjati sve moguće akte kako bi u državne fotelje namjestio svoje stranačke kolege.

On je Hrvatsku pretvorio u svoju tvrtku, i misli da može što hoće. I može, sve dok ga Milanović brani. Je li to cijena ostanka na vlasti?

Komentara 149

OK
oktopad
12:14 05.07.2012.

Evo ga nu. I ovi Despot je jedan od igraća koji činidu sve da nam bude još gori vengo ća je. I jema prav. Čuva čovik sebe. Jer da ova zemja postane pristojna zemja a V L pristojne novine onn bi izgubija posa. Sa svojin sposobnostima moga bi pisat samo u kupusovu listu pa nebi jema ni za jib kruva i mora bi si nać nešto za ća je rodjen. Recimo, moga bi kod mene rezat lozu.

BE
benhur1940
12:19 05.07.2012.

Svatko ima svoj stil ali čini se da Hrvatima odgovara stil i ponašanje spomenutog druga. Drug nije uveo bahatost nakon izbora, već je taj stil koristio od kako je u politici. Volio bih da počne nositi bič i udara svee nepoćudne novinare pa i ostale građane jer Hrvati obožavaju da ih se gazi. Dapače molim vladu da mu nabavi mali tenk tada bi pokazao pravo lice. Dragi Hrvati u idućim izborima obavezno glasajte za svog idola druga čačića.

JO
jožek2
06:35 07.07.2012.

@ - -zmlinar2 - -Napisao sam točno ono što stoji, bahat, arogantan, bezobrazan i tu nema opravdanja, za nesreću u Mađarskoj je odgovoran i kriv, sud je rekao svoje, ali natovariti mu svo zlo ove države je suludoi u najmanjuu ruku neodgovorno, jer ima puno većih lopova i kriminalaca koji su vodili , državu te je uništili. Ti znaš o njemu sve ono što je Despot i slični napisali, molim te otiđi u Varaždin i popričaj sa običnim ljudima koji ga dobro poznaju pa se uvjeri u suprotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?