TRAGIČNA NESREĆA

Kamion se zabio u nadvožnjak, poginuli vozač i suvozač. Velika gužva na zagrebačkoj obilaznici

nesreća na obilaznici
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
14.10.2016.
u 09:40

Više informacija bit će poznato nakon očevida

Dvije su osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći teretnog vozila na autocesti A3 kod čvora Jakuševac u Zagrebu.

Vozač kamiona izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u nadvožnjak, a stradali su vozač i suvozač. Prikolica kamiona je uništena, a kutije iz nje razasute su po cesti.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

"Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) prekinut je promet između čvorova Kosnica i Buzin u smjeru Bregane, a u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom usporeno u koloni od oko 4,5 km", javlja HAK.

Mogući obilasci:

Smjer zapad:

– čvor Ivanja Reka – Slavonska avenija,

– čvor Kosnica – Domovinski most – Radnička cesta,

– čvor Kosnica – Velikogorička obilaznica – Zagrebačka ulica.

Smjer istok:

– čvor Jankomir – Zagrebačka avenija

– čvor Lučko – Jadranska avenija.  

Zbog prometne nezgode u Rijeci privremeno je prekinut promet na Škurinjskoj cesti, između mjesta Marinići i čvora Škurinje (A7), izvijestio je također HAK.

>> Troje poginulih u Osijeku: Cesta je izgledala kao bojno polje

>> Traže se očevici nesreće na zagrebačkoj obilaznici

Komentara 53

SC
schwertransport
09:45 14.10.2016.

Gdje je sada sindikat i strucnjaci za tahograf? Dva vozaca voze 21h pa pauza 9h noc dan nije bitno suvozac nesmije spavati mora sjediti na sicu jer je kaznjivo. Neka ocitaju tahograf prije njihove voznje je bila unutra kartica od gazde (moze se vidjeti sve ali ne brinite vec ce lova sjesti na racun kome treba a kasko dati novu scaniu) ili mehanicara da mogu natovariti ocariniti i td. i cijeli dan prode i onda sjedi pa vozi a disponent je tu da te forsira. Kada ce prestat to neljudsko iskoristavanje vozaca?

ST
Stijena001
07:12 14.10.2016.

Postoji li objasnjenje zasto se ovo dogada svaki dan? moze li se pokusat ne znam kako ovome stati u kraj...... poubijasmo se sami

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:18 14.10.2016.

Rumunjski šleper u 4 sata ujutro zabio se u stup nadvožnjaka.. Nije teško pogoditi kako je vozač zaspao na ravnoj dionici autoceste, jednako kao što mnogi stranci zaspe na dionici kroz ravnu Slavoniju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije