članovi posade kruzera

Hrvat i Čileanac uhićeni u Argentini. Pokušali prošvercati više od 15 kg kokaina

kokain
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
24.03.2015.
u 13:09

Hrvat i Čileanac uhićeni su dok su se s paketićima oblijepljenima oko tijela pokušali ukrcati na brod ''Splendour of the Seas''

Argentinski carinici zaplijenili su 15.8 kilograma kokaina čija vrijednost se procjenjuje na više od 1 milijun dolara od dva člana posade luksuznog kruzera ''Splendour of the Seas'' koji je bio usidren u Buenos Airesu, izvijestile su argentinske vlasti, javlja Customs Today Newspaper.

Hrvat i Čileanac uhićeni su dok su se s paketićima oblijepljenima oko tijela pokušali ukrcati na brod. Vlasti su zatim pretražili njihovu kabinu na brodu i pronašli još kokaina u ruksaku.

Kruzer je inače u Buenos Aires doputovao iz Punta del Estea u Urugvaju. Zatim je trebao otići do Brazila te prema Europi.

>> Hrvat, Srbin i Crnogorac uhićeni u Španjolskoj sa 289 kilograma kokaina

Komentara 2

Avatar mariosweden
mariosweden
17:49 24.03.2015.

Slicna vijest vec deseti puta po redu,ovaj put bi zaista mogao biti hrvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije