Pokušao pobjeći

Maskirani razbojnik nakon pljačke trgovine, policajca ozlijedio nožem

policija
Filip Brala/PIXSELL
12.01.2017.
u 11:37

Osim za ovo razbojništvo, njega se dovodi u vezu s desetak ovakvih kaznenih djela počinjenih na zadarskom području.

Sinoć oko 18 sati, u prodavaonicu u Ulici Franka Lisice u Zadru, došao je maskirani muškarac i nožem zaprijetio 37-godišnjoj zaposlenici, te iz kase otuđio nekoliko tisuća kuna, priopćila je zadarska policija.

Prilikom izlaska iz prodavaonice uočili su ga zadarski policajci i pokušali ga zaustaviti. Tijekom intervencije muškarac je nožem lakše ozlijedio jednog policajca i dao se u bijeg, ali je ubrzo uhvaćen i svladan te je utvrđeno da se radi o 41-godišnjaku iz okolice Zadra.

Priveden je u službene prostorije policije gdje je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje. Osim za ovo razbojništvo, njega se dovodi u vezu s desetak ovakvih kaznenih djela počinjenih na zadarskom području tijekom prošle i ove godine.

>>Nova pljačka pošte u Zagrebu: nepoznati počinitelj uz prijetnju oružjem orobio poslovnicu u Dugavama

Komentara 3

DH
dalibor.hren
14:07 12.01.2017.

Trebali su ga u samoobrani upucati!

OB
ObrenM
16:36 12.01.2017.

Predobri su policajci,kada niti u opasnosti po svoje zivote nisu ustrijelili razbojnika.Kako bi postupio prema obicnom covjeku,ako ne preza ubiti policajca.Kakovih manijaka ima na portalu kada zambeziju daje negativno.Zasto bez obzira na nezavrsetak sudjenja nisu objavljeni njegovi casni podatci,jer nije sporno,da je on izvrsitelj.

ZA
zambezi
12:05 12.01.2017.

Nebi on meni izašo iz zatvora prije 2067. godine. Ovako,vec danas pušten da se brani sa slobode. A od kog?Od njega se treba branit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije