'iscjelitelj'

Nadriliječnik pacijentici slomio ruku tijekom tretmana

slomljena ruka,gips
Željko Lukunić/PIXSELL
11.01.2013.
u 09:24

Nadriliječnik s područja Slatine pružao je iscjeliteljske usluge pacijentima pomoću metoda koje je primjenjivao u svojoj obiteljskoj kući. Za jednog takvog tretmana 52-godišnjoj pacijentici iz Čepina slomio je ruku.

Samouki 56-godišnjak iz Slatine kazneno je prijavljen jer je tijekom ''liječenja'' pacijentici slomio ruku. Policija je u četvrtak završila sve istražne radnje vezane uz događaj koji se zbio prošle godine u srpnju. Ustanovljeno je da je nadriliječnik s područja Slatine pružao iscjeliteljske usluge pacijentima pomoću metoda koje je primjenjivao u svojoj obiteljskoj kući. Za jednog takvog tretmana 52-godišnjoj pacijentici iz Čepina slomio je ruku u predjelu ramena nakon čega je žena završila u bolnici. Liječnička dokumentacija potvrdila je da je prijelom nastao zbog nestručnog pružanja pomoći.

Policija je potvrdila da 56-godišnjak nije liječnik niti da ima ikakvu stručnu spremu koja opravdala obavljanje tretmana koje je vršio. Provedeni su razgovori i s nekoliko ostalih ljudi koje je Slatinjanin ''liječio''. Svi su potvrdili da su mu kao nagradu za uspješno izvršen tretman poklanjali novac te druge vrijedne materijalne predmete.

>>Iscjelitelj Bernard Grujić osuđen na šest mjeseci zatvora

 

Komentara 4

FU
fusgenger
11:02 11.01.2013.

Nadri slomio ruku, a diplomirani odrezao zdravu nogu...jer je cipela žuljala...

OB
-obrisani-
09:35 11.01.2013.

Pa ni liječnici ne pomognu svakome svaki put.

DU
Deleted user
11:03 11.01.2013.

i mene je jedna takva "samouka" izmasirala....imao sam modrice i ljubičaste podljeve po rukama, zglobovima, leđima 3 tjedna ko da me bager pregazio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije