SUDAR U ZAGREBU

Pijan razbio nos djelatniku Hitne pomoći nakon prometne nesreće

hitna pomoć
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
18.10.2015.
u 12:08

Djelatnik Hitne pomoći s razbijenim je nosom prevezen u KB Sestre milosrdnice

Vidno alkoholizirani T. M. (47) napao je djelatnika Hitne pomoći Z. K. (52) nakon što mu je ovaj ponudio pomoć nakon prometne nesreće.

Naime, na zagrebačkom Črnomercu, kod Prilaza baruna Filipovića jučer oko 17.20 sati sudarila su se dva automobila. Jedan od vozača bio je i T. M. kojem je izmjereno više od jednog promila alkohola u krvi. Iako u nesreći nitko nije ozlijeđen, ulicom je desetak minuta kasnije prolazila Hitna pomoć, čiji su djelatnici, ugledavši dva slupana automobila pomislili da je u nesreći netko ozlijeđen i treba pomoć. Z. K. je pitao vozača i vozačicu koji su se sudarili trebaju li pomoć. Vozač T. M. razbjesnio se i čovjeku koji mu je nudio pomoć uzvratio udarcem u glavu.

Djelatnik Hitne pomoći s razbijenim je nosom prevezen u KB Sestre milosrdnice, a napadač je završio u policijskoj postaji.

>> Žena ugrizla policajca za ruku

>> Ženu optužili za napad na policajca – grudima!

Komentara 4

HY
Hygeia
13:28 18.10.2015.

A sta drugo ocekivati to je hrvatska kultura.

Avatar _Hedon_
_Hedon_
17:05 18.10.2015.

ma ovaj iz hitne nešto mu je reko,dam se okladit

MA
mamunamegalo
13:03 18.10.2015.

djelatnik hitne mu je psovao majku pijanu jer je pijani bio u autu sa bivšom ženom vozača hitne. .i onda je dobio aperkat u bulju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije