ŠTO SU ČEKALI

Pokraj tijela sina i majke pronašli su pištolj kojim su ubijeni u šumarku

Vrlika
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
27.09.2014.
u 22:12

Auto je mjesecima bio parkiran pokraj ceste pa je netko u međuvremenu u njega i provalio

Nedaleko od mjesta gdje su u petak pokraj Vrlike pronađena dva raspadnuta tijela, navodno 36-godišnjeg sina i 53-godišnje majke iz Splita, policija je pronašla i pištolj kojim je počinjeno ubojstvo i samoubojstvo. Šibenska policija nije davala nikakve nove informacije o istrazi pa tako nije potvrdila da je pokraj tijela pronađen i pištolj. Ono što je u cijeloj priči čudno jest činjenica da je auto 36-godišnjaka mjesecima stajao pokraj ceste a da nitko nije reagirao. Prema nekim informacijama, policija je imala jednu dojavu da se auto nalazi pokraj ceste, ali iz nekog razloga policajci nisu odmah reagirali.

Corsa je poslije opljačkana, odnosno netko je razbio stražnje lijevo staklo i uzeo neke stvari iz auta. Tek kasnije, nakon nekoliko neuspješnih pokušaja stupanja u kontakt s vlasnikom, a tada je auto već više od mjesec dana bio ostavljen uz cestu pokraj Vrlike, policija i HGSS počeli su pretragu.

Nestanak majke i sina očito nitko nije prijavio i u potragu se krenulo tek mjesecima nakon njihove tragične smrti. Stotinjak metara od prometnice HGSS i policija pronašli su dva raspadnuta tijela koja su odvezena na obdukciju u kninsku bolnicu. Osim policije, ni HGSS nije htio ništa komentirati o ovom slučaju pa se i dalje špekulira o tome je li riječ o ubojstvu i samoubojstvu ili pak o dvostrukom ubojstvu iz koristoljublja.

>> Tri mjeseca tijela sina i majke ležala kraj ceste

Komentara 7

ZR
ZO-RA
21:04 29.09.2014.

Cesto prolazim tom dionicom tako da mi je taj auto zapeo za oci.Potkraj travnja auto je bio parkiran na prosirenom dijelu pokraj ceste,da bi nekih desetak dana bio pomaknut nekoliko metara naprijed i tu ostao skroz do proslog tjedna kadd je odvezen u p.p.knin.Znaci 5 mjeseci auto stoji uz samu cestu D1,policija svakodnevno tom dionicom prolazi..nije mi jasno kako nije obratila paznju da vidi zasto to auto toliko tu parkiran,jer auto je imalo registracijske plocice....ja nevirujem u pricu o samoubojstvu...ima puno sume oko peruce za takvo nesto uciniti a ne voziti se 80 km .....

NE
neverane
14:52 28.09.2014.

Šefu policije zaduženom za to područje ispostavit opomenu pred otkaz uz drastično smanjenje plaće, a policajcima višemjesečni odbitak od plaće uz premještaj na drugi kraj države. Automobil je mjesecima parkiran uz cestu a da ovi gore nisu ni prstom mrdnuli. Sramota tko nas čuva. Ono što im piše na vozilu treba pereimenovat u nepovjerenje i nesigurnost.

SJ
Sve je uzalud
06:16 28.09.2014.

...............nitko za nikoga ne smije pitati niti tražiti to je direktno uplitanje u privatan život ..........zbog čega se igrati sa sankcijama..............to je na kraju njihova stvar...........strah je đava..............država utjerala strah u kosti i sve je kažnjivo pa kad je tako.............svak svoj poso..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije