udario ga auto

Smrtno stradao biciklist u Đakovačkoj Satnici

hitna pomoć
Anto Magzan/Pixsell
10.01.2015.
u 11:30

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja 33-godišnjak je preminuo, a mrtvo tijelo je prevezeno je u KBC Osijek na Odjel patologije poradi obavljanja obdukcije

Noćas je u Đakovačkoj Satnici došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 33-godišnji biciklist. Prema navodima policije nesreća se dogodila oko 01.10 sati kada je 30-godišnja vozačica osobnog vozila prednjim dijelom vozila udarila u zadnji dio bicikla.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja 33-godišnjak je preminuo, a mrtvo tijelo je prevezeno je u KBC Osijek na Odjel patologije poradi obavljanja obdukcije. Prema navodima policije razlog prometne nesreće je neprilagođena brzina kretanja vozila. Za vrijeme obavljanja očevida, u vremenu od 01.30 do 05.10 sati, na državnoj cesti broj 515 promet je bio preusmjeren okolnim ulicama. Protiv 30-godišnjakinje podnesena je kaznena prijava.

Sinoć je, oko 18 sati, zabilježena i prometna nesreća u Novim Jankovcima, kod Vinkovaca, u kojoj je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede. Prometna nesreća dogodila se na način da je 21-godišnjak iz Vinkovaca osobnim vozilom udario u 20-godišnjakinju koja je prelazila cestu na obilježenim pješačkom prijelazu. Protiv vozača osobnog vozila bit će podnesena kaznena prijava.

>>Mrtav mladić (25) pronađen u Sarvašu kod Osijeka

>>U okolici Zagreba pronađena dva mrtvaca u samo pola sata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije