OBITELJSKA TRAGEDIJA

VIDEO U nesreći kod Vrbovca poginuli otac i 11-godišnje dijete. Teško ozlijeđeni supruga poginulog vozača i još jedno dijete

nesreća Vrbovec
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
04.08.2016.
u 23:10

Iz zagrebačke policije potvrdili su kako su u nesreći sudjelovala dva automobila i traktor.

Otac i njegovo 11-godišnje dijete poginuli su u frontalnom sudaru s traktorom koji se malo prije 17 sati dogodio u mjestu Luka nedaleko Vrbovca.

Iz zagrebačke policije potvrdili su kako su u nesreći sudjelovala dva automobila i traktor, a uz dvoje poginulih teško su ozlijeđene još dvije osobe - supruga poginulog vozača i još jedno dijete.

Do nesreće je došlo kada se BMW njemačkih registracija, koji se kretao u smjeru Vrbovca, zaustavio na cesti preko puta benzinske postaje Petrol kako bi skrenuo u lijevo na makadamski put. U tom trenutku je vozač traktora, koji je do tada vozio iza BMW-a pokušao obići automobil te je prešao u suprotnu traku, a istovremeno je iz suprotnog smjera naletio Audi A3 s četveročlanom obitelji.

Samo desetak minuta ranije u Tugonici između Zlatar Bistrice i Marije Bistrice na mjestu je poginuo 58-godišnjak iz Tugonice. Preko njega je u trenutku dok je pored ceste pokušavao upaliti motor guranjem prešao kamion s prikolicom.      

>>Prometna nesreća: jedna osoba poginula na licu mjesta

Komentara 26

FA
Fake
19:42 04.08.2016.

Jadni ljudi,pokoj im duši.

KA
kamikazi043
00:24 05.08.2016.

Vozača traktora na robiju doživotnu i obavezno mu dati slike nažalost poginulih.....

SO
sonYy
01:06 05.08.2016.

znači traktor je išao obići auto dok je on skretao u lijevo . pa vozača traktora zatvoriti na 40 godina, ali poznavajući naše pravosuđe dobiti će 2 godine uvjetno. smeće . A za obitelj moje iskreno se saučešće ;(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije