GRIJESI MLADOSTI

Dustin Hoffman zbog tuširanja s Robertom Duvallom ostao bez djevojke

31.12.2008.
u 09:40

Uvijek je najlakše druge okriviti za svoje promašaje, pa ne čudi da i slavni posežu za ovim starim oružjem. Tako je Dustin Hoffman javno okrivio Roberta Duvalla za svoje neuspjehe kod žena kada su obojica bili u ranim dvadesetima.

Njih su dvojica, naime, bili sustanari u to vrijeme, a Hoffman priznaje kako se žestoko morao truditi šarmirati djevojke, što je život s Duvallom dodatno otežavao jer je sve obično rezultiralo time da je rijetko stizao do drugog sastanka s istom djevojkom.

- Živjeli smo u 22. ulici i napokon mi se posrećilo jedne večeri te je djevojka pristala prenoćiti kod mene. Ustali smo ujutro i počeli se tuširati kada se niotkuda stvorio Bob. Došao je doma i ušao u kupanicu. Rekao sam mu da sam zauzet, no on me samo pitao tko je to tamo sa mnom. Sljedeće što znam je da je Duvall skinuo odjeću, ušao s nama pod tuš, okrenuo se mojoj djevojci i predstavio se.

Ono što ostaje upitno je gdje se pobogu sve ove godine skrivala djevojka koja je doživjela ranojutarnje "tuširanje" s dvojicom vrhunskih filmskih glumaca.

(mbb)

Želite prijaviti greške?