ZBOG NEPOJAVLJIVANJA NA PROGLAŠENJU 'WATERLOOA' ZA NAJBOLJU PJESMU EUROVIZIJE

Emilija Kokić ukorila Abbu

ekr-kokic-txt.jpg
import
27.10.2005.
u 09:25

Emilija Kokić, koja se u ulozi najavljivačice pojavila na obilježavanju pedesete obljetnice Eurovizije, ukorila je kultnu grupu Abba zbog izostanka s tog spektakla.

Neprofesionalnost
Hit "Waterloo" švedske grupe Abba pobjedio je u konkurenciji s još trinaest eurovizijskih pjesama, a unatoč pozivima organizatora nitko od članova grupe nije se pojavio.
- Mislim da su trebali doći. To je nepristojna gesta s njihove strane - rekla je Emilija Kokić i dodala - ipak je to festival zbog kojeg su postali poznati u cijeloj Europi.
Osim Abbom, Emilija je bila razočarana i nekim ostalim bivšim pobjednicima koji su se trebali pojaviti u ulozi prezentera. Oni su inzistirali da im se omogući predstavljanje novih pjesama i veća minutaža pred kamerama.
- To je smiješno. Ipak je ovo proslava godišnjice uglednog festivala, a ne mjesto za promociju određenih pojedinaca - zaključila je eurovizijska pobjednica iz 1989. godine.

Svi pjevaju "Rock me, Baby"
Ostala Emilijina iskustva bila su vrlo pozitivna.
- Organizacija je bila odlična i u Danskoj sam provela tri fantastična dana.
Našu pjevačicu oduševila je i udruga obožavatelja Eurovizije koja je organizirala koncert prije samog festivala.
- Ne samo da su znali pjevati "Rock me, Baby", već su upoznati s mojim cjelokupnim radom - s oduševljenjem je ispričala Emilija.

Želite prijaviti greške?