"mala pauza"

Anđa Marić vraća se na scenu novom pjesmom

05.04.2014., Lauba, Zagreb - Pjevacica i manekenka Andja Maric.  Photo: Nina Djurdjevic/PIXSELL
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
11.12.2014.
u 15:25

Svoje planove, kako odgaja sina i hoće li nastaviti književnu karijeru nakon što je postigla velik uspjeh knjigom za djecu Afra, Anđa nam je otkrila u razgovoru za sutrašnji Ekran

"Mala pauza" naziv je nove pjesme Anđe Marić koju na domaćem estradnom nebu nismo vidjeli godinama. Pjesma u izdanju Croatia Recordsa nastala je u suradnji s Marijem Luketom i označava veliki povratak nekadašnje frontmenice grupe Flare koja je u posljednje vrijeme novinske stupce punila pričama o ružnom razvodu i borbi za skrbništvo nad sinom, ali i iskreno progovorivši o bolesti.

Dijagnosticiran joj je, naime, encefalomijelitis o kojem je Anđa otvoreno govorila, no sad je, kaže, okrenula novu stranicu u životu i želi se potpuno posvetiti glazbi. Svoje planove, kako odgaja sina i hoće li nastaviti književnu karijeru nakon što je postigla velik uspjeh knjigom za djecu "Afra", Anđa nam je otkrila u razgovoru za sutrašnji Ekran.

>> Anđa Marić ponovno ima razloga za širok osmijeh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije