nakon pobjede

Šuker: Pokazali smo dobru igru, sada idemo utakmicu po utakmicu

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
21.06.2016.
u 23:44

- Pokazali smo dobru igru, bilo je zadovoljstvo biti na tribinama i biti dio ove generacije. Opravdali smo sve igrače i vidjeli smo da su španjolski i navijači i igrači bili su uplašeni.

Hrvatska nogometna reprezentacija uspjela je pobijediti aktualne europske prvake. U Bordeauxu su sa 2:1 svladali furiju koja je na teren istrčala s najboljom momčadi. Mrežu Subašića načeo je Morata već u sedmoj minuti utakmice, na kraju prvog poluvremena Kalinić je stisnuo za 1:1, a posljednji pogodak, tri boda i prvo mjesto u skupini donio nam je Ivan Perišić u 86. minuti. Subašić je bio zaposlen, a Hrvatsku je spasio od gola, nakon što je Sergiju Ramosu obranio jedanaesterac. Osim igrača, osmijeh sa lica nakon utakmice nije sakrivao ni predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Znamo da smo na Europskom prvenstvu  i svaka trošnja se vrati, nemojmo zaboraviti da smo pobijedili jednu Španjolsku. Pokazali smo dobru igru, bilo je zadovoljstvo biti na tribinama i biti dio ove generacije. Opravdali smo sve malde igrače i vidjeli smo da su španjolski i navijači i igrači bili uplašeni hrvatske premoći.

Prokomentirao je Šuker i postavu koju je od prve minute na teren poslao izbornik Čačić.

- Izbornik je taj koji odlučuje, taj koji daje. U pripremi utakmice mislim da smo bili kompaktni i da smo imali dosta lopte u nogomma, sada idemo utakmicu po utakmicu i to ponizno, rekao je Šuker za HRT.

>> Hrvatska osminu finala igra u subotu u Lensu, evo s kim možemo igrati!

>> Rakitić: Vidi se koliko smo moćni. Ćorluka: Ne bojimo se nikoga

Komentara 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:51 21.06.2016.

Malo više vjere u sebe.. nismo ni svjesni koliko smo dobri

DU
Deleted user
02:14 22.06.2016.

x-y22.06.2016 u 00:57h / nemijenja cinjenjcu da cete morati odstupiti ti i tvoji kriminalci. Mozes i prvenstvo osvojiti, ali ti se blizi kraj .................................................................................................................................................................................................... Jedina prednost mržnje hrvatskih neprijatelja je ta što je poput karcinoma. Naime, ona ponosnog vlasnika najprije pojede. Dobar joj tek želim

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:28 22.06.2016.

Pokazali smo dobru igru, sada idemo utakmicu po utakmicu sukladno uputama pravog hrvata gazde Zdravka i njegovoj logistici u vidu pravih hrvata i eksperata za klađenje brače Šapina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije