13.01.2011. u 12:00

A kome da se zbog kršenja prava žali tristo dvadeset tisuća nezaposlenih i sedamdeset tisuća onih koji rade, a ne primaju plaću?

Mirjana Sanader, supruga bivšega premijera, smatrajući da se krše njezina prava, pisala je saborskom Odboru za ljudska prava, Amnesty Internationalu Hrvatska, HHO-u i pučkom pravobranitelju.

A kome da se zbog kršenja prava žali tristo dvadeset tisuća nezaposlenih i sedamdeset tisuća onih koji rade, a ne primaju plaću? A možda nemaju ni trokatnicu, ni zbirku satova, zbirku umjetnina, zbirku bankovnih računa i kolekciju automobila. Kad smo kod toga, gdje je nestao onaj Sanaderov renault 8 iz 1967.?

Može i bez slikanja

Tajna proslava samozatajnog predsjednika

Ivo Josipović, predsjednik RH, proslavio je sa suradnicima godišnjicu izborne pobjede izbjegavši pozornost medija. Njegov prethodnik vjerojatno se ne prestaje čuditi. Kakav je to život bez medijske pompe?

Ministar protiv svoje volje

Težak život Kalmete pod Sanaderovom čizmom

Božidar Kalmeta u Globusu je ponovno odbacio svaku odgovornost za događaje u svom resoru. “Ja takav stav jednostavno ne prihvaćam”, ponavlja Kalmeta koji od silna posla još nije stigao pogledati “dvadesetak velikih, baš onako raskošnih božićnih poklon-paketa u svom kabinetu”. Intervju je Kalmeta iskoristio da se, ne trepnuvši, požali na svoj težak život jer doznajemo da je ministar od 2003. “protiv svoje volje” na čelu golema resora prometa, infrastrukture i još koječega. Dapače, žali se kako mu je Sanader “često znao dati do znanja da nije čovjek od njegova povjerenja”, a potom je u znak zahvalnosti prema novoj premijerki požurio dodati kako sada shvaća “da nitko od sadašnjeg vodstva stranke nije bio osoba od Sanaderova povjerenja”. To sad shvaća i Sanader.

Ključne riječi

Komentara 19

PI
piccolo
14:32 13.01.2011.

\"A kome da se zbog kršenja prava žali tristo dvadeset tisuća nezaposlenih i sedamdeset tisuća onih koji rade, a ne primaju plaću?\" ********* pa Upravi vodovoda.................ZNA SE

DU
Deleted user
13:10 13.01.2011.

E.J. relativiziranje (po tko zna koji put) - Čini mi se da i Večernjak ide putem EPH izdanja, u kojima, primjerice, stalno „tapetaju“ ORTODOKSNE, a još „žive“, Kalmetu, Hebranga, J.Kosor, J.Omejec, Tuđmane, Bandića ili pak ostale abdicirale „mrtve magarce“ Sanadera, Polančeca, Šukera, ali im ne pada napamet ni dirnuti jednog Čačića, V.Pusić, B.Hrvatina, Bajića, Josipovića, Kregara, pa i Biškupića! Ili nekog „golfera“ iz IDSa ili SDPa. O našim „stručnjacima za sve i svašta“, Puhovskom (koji se zaista pretvorio u pravu TV paštetu!), Goldsteinima, ili čak bilo kojem srpskom ili talijanskom (manjinskom) političaru da i ne govorimo.

VI
vidimškoj
15:10 13.01.2011.

opet Vrapče otvorilo vrata na minutu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?