22.06.2012. u 12:00

Spomenik hrvatske pobjede “Oluja ‘95.” koji je svečano otkriven 5. 8. 2011. u tom gradu još – nije plaćen

Josipa Rimac, gradonačelnica Knina, otkrila je javnosti da spomenik hrvatske pobjede “Oluja ‘95.” koji je svečano otkriven 5. 8. 2011. u tom gradu još – nije plaćen. Nakon što se bivša premijerka slikala pred spomenikom, 2,5 milijuna kuna duga graditeljima trebalo je osigurati povjerenstvo na čelu s Tomislavom Ivićem koje se, međutim, nikada nije ni sastalo, piše Novi list. Bivši ministar Ivić sada poručuje da tek treba “odlučiti što i kako”. Najbolje da krivnju svali na novu, “nenarodnu vlast”.

Mister antipatičnosti

Peglanje Čačićeva lika i djela kao nemoguća misija

Ankica Mamić, volonterka koja “nije Čačićeva PR agentica, nego za Čačića radi PR”, u povodu suđenja u Mađarskoj kaže da Čačiću “nije lako jer je i on čovjek”. Kojem treba PR da nas uvjerava u to.

Bolnica na kraju pameti

Odraslim pacijentima kupio dječje krevete

Zoran Jukić, upravo smijenjeni ravnatelj Opće bolnice u Novoj Gradiški, pokušava se prikazati kao žrtva političke odmazde prema HSS-u. Prije će biti da je žrtva svojih poteza poput kupnje 50 novih kreveta koji su se odmah počeli savijati, lomiti i pucati pod pacijentima jer ne mogu podnijeti težinu veću od 34 kilograma! Da se i ne govori da je spiskao 1,3 milijuna kuna jer je rublje vozio na pranje u 150 km udaljeni Zagreb.

Suvremena diplomacija

Veleposlanik prikupio podatke o Golfskoj struji

Vesna Pusić, ministrica vanjskih poslova, obećala je na početku mandata da rad hrvatskih diplomata neće više mjeriti brojem poslanih bilješki, već će težiti suvremenoj diplomaciji. Veleposlanici, međutim, i dalje zasipaju ministarstvo bilješkama o radu koje MVP ponosno objavljuje u svom biltenu na internetu. Tjednik Forum tako otkriva da je u biltenu objavljeno kako je drugi tajnik veleposlanstva u Ottawi “pratio veleposlanika na svim sastancima i protokolarnim programima”, što je očito važan diplomatski uspjeh. Još je važnije postignuće veleposlanika u Brazilu koji je u Zagreb poslao opširnu bilješku o – Golfskoj struji.

Komentara 10

IM
immortella
13:32 22.06.2012.

mikro, opet pomalo lupetaš.....hrvatski narod je na izborima već NAGRADIO čačića bez obzira na njegove ubilačke aktivnosti na cesti. kao da je narod briga što je taj radio, kad se to još ne tiče naroda....ali da narodu ubiješ dijete, onda bi se narod dignuo na zadnje noge i prosvjedovao....dok god se ubijaju drugi, naroda to nije briga!

PO
porezni.obveznik
14:13 22.06.2012.

mikrogrizzly, pricas gluposti: ti 'volonteri' rade u uredu predsjednika vlade, i objavljuju pod FB i Twitter accountima vlade, pa se ne radi o drukanju: sto bi vlada trebala objavljivati na svom accountu, Karamarkove budalastine? ono sto jest dvojbeno je daa li zadaci koje obavljaju mogu spadati pod ugovor o djelu, i to je sve.

DU
Deleted user
12:08 22.06.2012.

Što se tiče PR "poliranja" - daleko veći skandal je da Vlada ima plaćenike koji preko servisa Facebook i Twitter drukaju za nju, za navodno 6 tisuća kn mjesečno. Naime, PR je legalna djelatnost, plaćeni uljepšivači stvarnosti. Ovo pak predstavlja potez na samom rubu moralnosti vlasti jer su žrtve onako "skoro pedofilskog" poduhvata jer se time animiraju oni koji su tek na pragu punoljetnosti i stječu prvi put pravo glasa. Tako da je daleko više zloćudna ova druga pojava, orkestriranog zanzarena po Facebook/Twitteru. A što se tiče samog Čačića - ne bi američki puk oprostio takvu bahatost i takvo vrijeđanje ni Billu Gatesu pa iluzorno očekivati da će hrv. puk propustiti prigodu da kazni na izborima tog zafrk machera iz građ. branše, prema kojem je CR7 skroman dečec! Iluzorno - to namijenjeno PR agentima, koliko god se vi trudili, Čačić ostaje "trudan" nakon izbora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?