NAŠA MALA KLINIKA Damir Lončar novi je član ekipe humoristične hit-serijeSerija

Grospićkin rođak

ekr-loncar-txt.jpg
import
01.09.2005.
u 09:56

Oni koji s veseljem očekuju drugu sezonu "Naše male klinike", koja na Novoj TV počinje već sljedeći utorak, u omiljenoj će liječničkoj ekipi upoznati novog stalnog člana. Terapeuta Florijana Gavrana glumit će Damir Lončar koji se za to mjesto izborio nakon gostovanja u prvoj sezoni.

Gavran u kliniku dolazi prvo kao pacijent, ali kako mu se sviđa atmosfera i veselo društvo (a i u rodbinskoj je vezi s direktoricom NMK Sanjom Grospić) odluči se zaposliti kao fizioterapeut. - Nije mi bio problem uklopiti se u ekipu jer sam već gostovao u prvoj sezoni. Iako sam u seriji rođak s Grospićkom, ne dijelim njezine omražene osobine. Najviše se družim s doktorom Kunićem (Rene Bitorajac). Doduše, na početku stalno režimo jedan na drugoga, ali poslije postajemo jako bliski.

Uloga mi je super jer je sve ono što nisam ja: glumim vještog masera, što mi u stvarnom životu baš i ne ide. Također se bavim i bioenergijom, a glavna mi je mana što previše pušim. Dobro, pušim i u stvarnosti, ali ne tako manično kao Gavran.

Budući da je prvenstveno kazališni glumac, upitali smo Lončara uspijeva li uskladiti kazališne i televizijske obveze. - Dva mjeseca ljeta proveo sam u Dubrovniku gdje sam na Ljetnim igrama glumio u dvije nove predstave, tako da o ulozi u NMK nisam stigao razmišljati. Mislim da snimanje "Klinike" neće remetiti moj angažman u matičnom kazalištu Komedija, jer se sve lijepo dogovorimo. Humoristična serija nije mi nešto novo, i jako sam zadovoljan onim što sam vidio na setu - objasnio nam je Lončar.

Do ljeta je snimljeno desetak nastavaka "Naše male klinike", a novi će se početi snimati sredinom listopada. Emitirat će se u starom terminu, utorkom od 21 sat. Druga će sezona sadržavati tridesetak epizoda, a redatelj Branko Đurić Đuro prihvatit će je se čim završi snimanje novog filma u Sloveniji.

I kroz novu će sezonu proći cijeli niz zanimljivih gostujućih likova: od starih su tu Lana Klingor, Vida Jerman i Davor Gobac, te Barbara Nola, Ankica Dobrić, Vera Zima, Nataša Janjić, Enes Vejzović, Ana Begić i Davor Svedružić.


Za rođendan Zadru - striptizeta

U novim ćemo nastavcima gledati brojne anegdote, među kojima su i proslava rođendana vječnog bolesnika Zadra. U klinici se nalazi ozlijeđeni budući mladoženja kojemu su na momačkoj večeri slomili nos, te njegova torta sa striptizetom unutra završava kao Zadrov rođendanski dar. Od pogleda na nju Zadru se toliko pogorša stanje da ga svi u klinici kreću oživljavati. U novim nastavcima Slaviček i Lili Štrga dobijaju dijete, a Lili pati od postporođajne despresije. Kuniću mama namješta ženu koju bi mogao oženiti, Grospićka zbog djeteta produžuje odmor, ali njezino budno oko i dalje nadgleda Šemsine nepodopštine...

Želite prijaviti greške?