Posjetio branitelje

Glavaš u Savskoj: Neka si Matić uzme 25.000 kn i sjedne u kolica

Branimir Glavaš s braniteljima u Savskoj
Foto: Facebook
1/3
11.02.2015.
u 13:03

Glavaš je pred okupljenima izjavio da je Predrag Matić nesposoban ministar te da je Vlada nesposobna jer se ne može brinuti o braniteljima.

U pratnji HDSSB-ovaca Branimir Glavaš danas je posjetio branitelje u Savskoj, javlja N1.

Glavaš je pred okupljenima izjavio da je Predrag Matić nesposoban ministar te da je Vlada nesposobna jer se ne može brinuti o braniteljima.

- Tražimo samo dostojanstvo. Iz zatvora sam gledao Freda Matića kako na ploči ispisuje primanja Đure Glogoškog. Kako ga nije sram tako nešto reći. Neka si uzme 25.000 kuna i sjedne u kolica - rekao je Glavaš. - Vlada ne može riješiti najveće probleme Hrvatske, i to gospodarske probleme, a političke stranke pokušavaju skupiti jeftine političke bodove u Savskoj - dodao je.

Podsjetimo, Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu prošlog je tjedna odbacilo zahtjev Županijskog državnog odvjetništva da se Glavašu odredi istražni zatvor.

>> Na Glavaševom Facebook profilu uvredljiva poruka o Pupovcu

>> Pritvor za Glavaša nije više razuman

Foto: Facebook/RTL

Komentara 99

VR
Vojislav_Radakovic
13:34 11.02.2015.

A sto je s onima u kolicima, a koji nemaju nikakvu mirovinu...

ZA
zagy11
13:49 11.02.2015.

dosadni ste već sa tim šatorašima...ljudi se moraju boriti,snalaziti da prežive. on nezaposleni,oni na minimalcu,oni koji imaju mirovine1000-2000 kn pa čak i niže...oni koji se moraju znojiti 45g i do 67g starosti da bi dobili nekakvu mizernu mirovinu itd daa ne nabrajam...nemojte više izazivati narod jer navlačite bijes i na one poštene branitelje koji trpe zajedno sa narodom !

DU
Deleted user
13:29 11.02.2015.

Dans je 12. dan kako je Glogoški obećao objaviti svoj ratni put. Maca mu popala jezik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije