Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja manekenka Fashion weeka govori o svojoj kolumni u FHM-u i budućim projektima

Iva Jerković: Očekujem posao na televiziji

ekr-1-txt.jpg
import
15.12.2005.
u 14:34

Jedna od najtraženijih manekenki u posljednje je vrijeme Iva Jerković, a nakon prijave za sudjelovanje u pustolovnom realityju "Survivor" opet nas je uspjela iznenaditi. Upravo će se ona naći na naslovnici drugog broja časopisa FHM. Taj je svjetski poznati časopis za muškarce već podigao prašinu u Hrvatskoj dilemom oko djevojke za prvi broj, no u Ivinu slučaju bitnije je što se nalazi unutra. Naime, Zagrepčanka za taj časopis počinje pisati svoju kolumnu koja će se zvati "Djevojke s kauća".

Iskreno, dosad nikad nisam nigdje pisala rekla je Iva i kroz smijeh dodala da joj je čak i zadaćnice u školi pisala prijateljica s kojom je sjedila. No brza sam na jeziku pa sam uvjerena da ću se snaći rekla je objašnjavajući kako će u kolumni, zajedno s još četiri žene razgovarati o ljubavi, seksu i drugim stvarima o kojima priča sa svojim prijateljicama. Osim pisanja za FHM, Iva ima i drugih planova.

- Željela bih se vratiti na televiziju kao voditeljica neke emisije zabavnog sadržaja keže, no dodaje kako još ne bi htjela pri?ati o konkrentnim ponudama. Ma bacila sam se na sva polja! Htjela bih biti i pjevačica, no glasa niotkud u šali govori Iva i dodaje kako smatra da u životu trebaš sve isprobati, a tek se onda zadržati na onom što ti najbolje odgovara.

A da joj manekenstvo odgovara shvatili su i na nedavnom Fashion weeku na kojem je upravo ona dobila nagradu za najbolju manekenku tog događaja. Zaista nisam to očekivala kaže Iva i iskreno priznaje da je tijekom tjedna zaboravila da se u sklopu Fashion weeka bira najbolja manenkenka. Šokirala sam se što su izabrali mene, no naravno da mi je to, kao i svaka druga titula, kompliment i da mi laska skromna je ta 24-godišnja manekenka.

Iva, koja za sebe kaže da je obična djevojka iz Dubrave koja voli svoj kvart prisjeća se i boravka u Milanu u kojem je radila i živjela više od godinu dana zbog posla na televiziji. Rekla je kako su joj nedostajali i prijatelji i obitelj i da joj je bilo teško. Nakon povratka je i prekinula sa svojim dugogodišnjim dečkom i dugo se tražila. Energično opovrgava glasine da je u vezi s oženjenim muškarcem i da je trudna.

- Nisam ni u kakvoj ljubavnoj vezi. Posvetila sam se poslu i zadovoljna sam kad sam solo. No stvarno mi nije jasno od kuda glasine da čekam bebu! Dugo se ništa nije pričalo o meni pa sam sad valjda opet zanimljiva trač rubrikama zaključila je Iva i smijući se dodala da ima i ljepših načina da joj kažu ako se malo udebljala.


Zbog 'Survivora' spasila sam želudac

Iako ju je u showu “Survivor” od početka pratilo loše zdravstveno stanje, Ivi Jerković je ta hrvatska inačica pustolovnog realityja ipak ostala u lijepu sjećanju.
– Mislim da je pobjeda otišla u prave ruke. Cijenim to što je Vazmenko podijelio novce s Vedranom jer lako je obećavati kad nemaš novce, ali sasvim je druga stvar dati nekome pola kad u rukama imaš toliku svotu – rekla je Iva i dodala kako je i danas ostala u dobrim odnosima s nekim natjecateljima. – Ipak, žao mi je što sam se razboljela jer mislim da sam mogla izdržati dulje. No ako ništa drugo, “Survivor” mi je pomogao otkriti da imam čir na želucu!

Želite prijaviti greške?