Uoči sjednice

Hasanbegović: Vlada HDZ-a i Mosta nema alternativu. Kliman: Vjerujem da će nas manjine podržati

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/11
14.09.2016.
u 11:20

HDZ-ovi ministri nisu željeli odgovoriti na pitanje hoće li biti i budući ministri u novoj Vladi.

Uoči sjednice Vlade, aktualni HDZ-ovi ministri nisu željeli odgovarati na pitanja hoće li oni biti i budući ministri u novoj Vladi.

- Malo strpljenja, sve ćemo znati za koji dan – kratko su komentirali ustvrdivši kako je bitno da pregovori s Mostom idu dobrim putem. Kampanja iza njih u kojoj je bilo napada na relaciji HDZ – Most, naglašavaju, neće utjecati na rad ove Vlade u odlasku, ali ni neke buduće.

- Ja se ne bavim kadrovskim pitanjima, sad trenutno slažemo novu Vladu, nakon toga ćemo vidjeti. Što se mene osobno tiče, radili smo savjesno do sad, to su birači prepoznali, dobio sam najviše glasova na listi u 9. izbornoj jedinici gdje sam bio na šestom mjestu, skočio sam na prvo mjesto i hvala biračima – komentirao je aktualni ministar vanjskih poslova Miro Kovač pitanje hoće li ponovno biti ministar.

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović kratko je poručio kako razgovori s Mostom teku vrlo dobro.

- Kroz kratko vrijeme formirat će se nova Vlada HDZ-a i Mosta jer ona nema nikakvu alternativu – naglasio je Hasanbegović.

Ministar zdravlja Dario Nakić nije želio reći hoće li opet biti ministar, već je kratko poručio kako još nije konstituiran ni Sabor, a kamoli Vlada.

Ministar turizma Anton Kliman kazao je da je njemu bitno da je sezona bila dobro, a ostalo će tek vidjeti. Vjeruje da će ih manjine podržati u sastavu nove Vlade jer Hrvatska treba što stabilniju Vladu.

>>Petrov u mislima u pregovorima za novu vladu, Oreškoviću čitao krivu točku dnevnog reda

>>Marić: Ostajem i dalje na poreznoj reformi, naći ćemo se ponovno u ponedjeljak

Komentara 23

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:47 14.09.2016.

ako smo mogli dat serbima 3 zastupnička mjesta u saboru bez obzira na rezultat glasovanja onda možemo i našem Hasotu dozvolit da bude ministar... em je to znak dostignuća demokracije em je Hasanbegović veći Hrvat od polovice Hrvata.. moja podrška

LU
Lujo123
12:45 14.09.2016.

Samo je jedno važno - gospodin doktor Hasanbegović je najpopularniji političar u hrvatskom narodu i MORA ostati ministar i nastaviti posao kojeg je započeo, te raščistiti hrvatsku žabokrečinu tzv. "nevladinih udruga" zakvačenih za proračun ko varoe za pčelu i sišu li sišu dok pčela ne ugine!!! Ljudi moji jeste li svjesni kak tih "udruga" ima cca 53000 (pedesettri tisuće) - pa ko će te neradnike i mrzitelje Hrvatske nahraniti?!

VE
Velebit1971
11:45 14.09.2016.

Meni kao demokratu iskreno zao Milanovica. Ko ce sad stiti njegovog brata a i samog njega. Sa kojim ce avionom sad do ljubavnice dok mu zena jede tanke kriske kruha i ceka da se vrati. Sa autom to traje ipak duze...sve mi suze idu na oci...A gosp. Hasanbegovic...hrabro naprijed:-)kao i dosada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije