KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA SDP-A

Ostojić o rezultatima izbora: Ja to neću zvati debaklom, osvojili smo 40% mjesta u Saboru

Ranko Ostojić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
13.09.2016.
u 20:44

Od 2003. godine SDP stalno raste zahvaljujući vođenju Zorana Milanovića. On odlazi, a mi moramo sačuvati snažnu stranku i ljevicu, kazao je Ostojić.

Nedugo nakon što je Zoran Milanović poručio da se više neće kandidirati na mjesto predsjednika SDP-a, kandidaturu za čelnu poziciju prvu je javno objavio Ranko Ostojić.

Ostojić je kandidaturu objavio na svojem Facebook profilu, a dobio je i podršku Peđe Grbina. Bivši ministar unutarnjih poslova za Dnevnik Nove TV objasnio je motiv kandidature.

– Nakon što je Milanović objavio da odlazi, smatrao sam da kao potpredsjednik imam odgovornost i obavezu i zbog naših članova i zbog situacije u kojoj jesmo. Trebali su dobiti poruku da će SDP ostati stabilna stranka. To je bio glavni motiv – kazao je Ranko Ostojić.

Na pitanje smatra li se i on odgovornim za debakl SDP-a, kazao je kako on to neće zvati debaklom jer su "dobili 40% mjesta u Saboru".

– To treba sačuvati – izjavio je Ostojić.

– Od 2003. godine SDP stalno raste zahvaljujući vođenju Zorana Milanovića. On odlazi, a mi moramo sačuvati snažnu stranku i ljevicu. Neću prihvatiti nikakvu kampanju koja bi bila prljava i išla na štetu SDP-a – kazao je Ostojić o unutarstranačkim izborima. 

>> Ranko Ostojić: Kandidirat ću se za predsjednika SDP-a. Picula: Spreman sam preuzeti najodgovorniju dužnost u stranci

Komentara 42

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
21:18 13.09.2016.

kako ostojić tako i srbi slave svoje pobjede. umjesto da ode skupa sa svojim milanovićem on se još kandidira za predsjednika sdp-a, nevjerojatno kakav obraz. osobno mu želim svim srcem da pobjedi i postane novi predsjednik sdp-a. to bi bio zadnji čavao u ljes komunističkog režima

FA
Fake
21:17 13.09.2016.

Daj Bože da pobjediš i dođeš na čelo stranke.U tom slučaju propast SDP-a je zagarantirana.

Avatar superhik74
superhik74
21:17 13.09.2016.

Zasto bi on to zvao debaklom, osvojio je on fotelju u Saboru i ponovno se uhljebio na racun poreznih obveznika. To je "uspjeh".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije