POSLALI PORUKU

Predizborni spot koalicije Jedina opcija brzo skuplja lajkove

Jedina opcija
Foto: Screenshot
05.09.2016.
u 00:04

U samo 2 sata spot je pogledan više od 11 tisuća puta

Važan dio predizborne kampanje svakako su predizborni promidžbeni spotovi koji često završe kao predmet izrugivanja. Svoj spot objavila je i koalicija Jedina opcija, a ako je suditi prema broju likeova, postao je pravi hit!

U samo dva sata spot je pogledan više od 11 tisuća puta, skupio je 500 likeova i  podijeljen je 220 puta. Komentari na Facebooku mahom su pozitivni tako da se čini da je Ivan Vilibor Sinčić, koji odvraća ljude od odlaska u inozemstvo, napravio pravi potez objavom ovog uratka.

>> Performans Uvijek Frankera i ŽZ-a pred Ustavnim sudom. Sinčić: HDZ i SDP postavili su ljude bez referenci

Ključne riječi

Komentara 11

GM
Gusta magla
02:15 05.09.2016.

Gledam spot 10. puta i nekuzim o cemu se tu radi...gdje je program,ideje,vizija buducnosti.Nicega.Samo daj pet pozdrav.Nije ni cudo da je skupio toliko pregleda kad ljudi pregledavaju po 20 puta da prokljuve sto je pisac htio rec i nejde buraz,nejde.Vidim samo vjecnog studenta koji je nabrao podosta kilica od kad je u bio saboru.Ocito mu tamo klima odgovara.

Avatar fijolica
fijolica
12:58 05.09.2016.

Pogledala, razumjela, čak se slažem da je spot dobar. Ali što to sve vrijedi kad im ne vjerujem. Usput, nitko od ovih koji su do sad uništavali Hrvatsku nisu "moji". Niti sam im davala glas, niti im namjeravam dati glas. Jer su neki jako brzi da tako zaključe samo zato što je netko protiv Živog zida. Ah, da, njeguje li Živi zid još uvijek ideju da bi najbolje bilo da se svima koji njima ne misle dati glas i koji se "ne daju krstiti" po tom pitanju (posebno starijim osobama) oduzme osobna kako ne bi mogli izaći na izbore?

Avatar Josip M
Josip M
16:59 05.09.2016.

Pametna opcija bolje zajedno za svoj narod nešto više raditi, i pokopati za uvjek ratne međusobne sikire i drugo koje kakovo ratno oružje u mirnodobsko doba.Nego se neprekidno međusobno svađati,vrteći se u jednom zatvorenom krugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije