DOBRO BARATA LOPTOM

Justin Bieber trenirao s Barcelonom i fotografirao se s Rakitićem

Justin Bieber i Ivan Rakitić
Foto: Instagram
1/5
21.11.2016.
u 19:54

Justin Bieber je trijumfalno prošao Zagrebom, no to ne znači da je pao interes Hrvata za njim. Jedan od najpopularnijih pop pjevača današnjice stigao je u Barcelonu, gdje ga sutra čeka novi koncert u sklopu turneje "Purpose", a ondje ga je dočekao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i fotografijom se pohvalio na Instagramu. Bieber je nogometaše Barcelone posjetio na legendarnom Nou Campu, gdje su trenirali za utakmicu za utakmicu Lige prvaka protiv Celtica. Bieber je na travnjaku i zaigrao s Barceloninim zvijezdama te tako nakon što je u Zagrebu trenirao  s hokejašima Medvešćaka, pokazao i zavidno nogometno umijeće.

Zadovoljan jer ga je upoznao

– Bilo mi je zadovoljstvo upoznati te – napisao je Rakitić pored fotografije na kojoj zadovoljno pozira s Bieberom. Fotografija je u manje od pet sati skupila skoro 140 tisuća likeova, ali i puno komentara. Među njima je bilo i onih koji nisu bili oduševljeni jer se Ivan fotografirao s Justinom pa su mu to čak i zamjerili.

 

Un placer conocerte A pleasure to meet you #justinbieber

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

>>Justin Bieber se uskoro vraća u Zagreb, a onda je zaželio da ga vode na gablec!

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
Zvolen3
07:54 22.11.2016.

Raketa - mali se drogira a sport i droga ne idu zajedno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije