Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kad nema el clasica Vakula-Sijerković, vrijeme je druga liga

kisa, (1)
Ivica Galović/PIXSELL
13.06.2013. u 14:00

Sinoćnji program bio je stvoren za držanje daljinskog u rukama i prebacivanje programa svakih par sekundi

Sinoćnji program bio je stvoren za držanje daljinskog u rukama i prebacivanje programa svakih par sekundi. A to se odnosi i na središnje informativne emisije. Jer kad je glavni događaj da vodeni val stiže u Hrvatsku za – dva dana – što se može očekivati na kraju dnevnika?

To je kao da na početku Hobita čarobnjak Gandalf kaže da će sudbonosna bitka za Mordor početi tek za dva sata, pa ti gledaj. Ali onda u 3. dnevniku ipak popravni – kažu da vodeni val stiže dan ranije, pa eto i opravdanja za tretman teme. Bago je i ovaj dnevnik obilježio. Naravno, onako namrgođen nastavio je niz smrknutih novinarskih zvijezda Nove TV Ivane Petrović, pa Andrije Jarka... Ok, Andrija je imao crnu kroniku, ali Ivana se javljala iz Bratislave sa summita gdje se šefovi država uoči skupa dobro zabavljaju, a ona je manje vesela od reportera Al Jazeere koji ne može izaći iz Homsa. A Bagine minijature oko ulaska u EU, ma koliko da  se ponavljaju, ljudi gutaju poput gladnih logoraša hranu.

To da ne moramo više ništa prijavljivati na granici kad idemo na Zapad – to je milina za uši gledatelja koji se i sad plaše pendreka čim vide natpis \"granica\". Nova i Bago su se razigrali, a HTV je istu stvar uradio s manje strasti i respekta prema četiri milijuna Hrvata koji će pojuriti preko granice samo da vide kako je to otići u Njemačku, a da te nikakav \"drug plavi ne opali po glavi\". Inače, kad ljeto krene ovako naopako, s kišom, svi se zalijepimo za prognozu. E, tu je prava poslastica gledati meteorološki el clasico Vakula-Sijerković. Kad njih nema na ekranima, kao sinoć, onda je i vrijeme sutra - druga liga.

MINUS

Čudna je to emisija sinoć \"Jednostavna jela s Nigelom...\" Čovjek je nabrao vagon različitog povrća, hrpu začina, čak i neke cvjetiće i kuhao. I to je jednostavno jelo?

PLUS

Dnevnik Al Jazeere k\'o stvoren je da saznamo što se sve događa od Vardara do Triglava. Doista, koga to ne zanima. A i termin je milina, nakon svih naših dnevnika u 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?