20.01.2012. u 12:00

Građani su gađenje prema povlaštenim mirovinama iskazali i na Kajinovoj Facebook stranici za koju se ispostavilo da mu je vodi administrator.

Damir Kajin d.o.o.

Kajin se osigurao jer ne vjeruje da će biti bolje

Damir Kajin, saborski zastupnik IDS-a, opet je odlučno preuzeo ulogu gromobrana i glasnogovornika napadnutih, ovoga puta - korisnika saborske povlaštene mirovine. Uporno ponavlja kako je morao “osigurati sebe i svoju obitel” čime je jasno dao do znanja da baš i ne vjeruje obećanjima iz vlastitih redova kako će nam biti bolje. Građani su gađenje prema povlaštenim mirovinama iskazali i na Kajinovoj Facebook stranici za koju se ispostavilo da mu je vodi administrator. A treba i administratora platiti.

 

Trebaju li nam doista

Bauk Arsena Bauka prijeti ukidanju županija

Arsen Bauk, ministar uprave, izjavio je da građani ne bi previše osjetili da se preko noći ukine svih dvadeset županija. Građani ne bi osjetili, ali gdje će se onda uhljebiti svi ti političari?

 

Alia savjetovanje

Kad brod tone, kapetan se iskrada prvi

Ivo Sanader, bivši premijer, ima sreću što mu je sud zabranio napuštanje Hrvatske. Da je mogao negdje otputovati mogao se izložiti i pogibelji jer nalazi istražitelja pokazuju kako je Sanader sa suprugom prije godinu i pol dana bio na krstarenju Costa Atlanticom, brodom kojim je tada upravljao kapetan Schettino koji je ovih dana pobjegao s nasukanog cruisera. Možda mu je neki savjet dao i Sanader – kada brod tone, a ti pobjegni prvi.

 

Može i bez kamera

U bajama za smeće već dugo nema ničeg iskoristivog

Mirela Holy, ministrica zaštite okoliša i prirode, ne pokazuje interes za populističko dodvoravanje biračima. Prvo je najavila ukidanje otkupa plastičnih boca po 50 lipa od čega su mnogi krpali kućne budžete, a potom je najavila i da će kontrolirati odvajaju li građani biološki i iskoristivi otpad po novim propisima. U tu svrhu pored kontejnera za smeće će se postaviti kamere i nadzornici koji će trenutno naplaćivati kazne onima koji ne poštuju zakon. Ministrica ne shvaća da je odavno uspostavljen vrlo efikasan nadzor kontejnera za smeće. Očajnici redovno provjeravaju što građani bacaju i odvajaju ono iskoristivo.

Komentara 18

CV
crna vrana
13:06 20.01.2012.

Okolišna ministrica Holy, će mjerama ukidanja otkupa boca, uvođenja plastičnih vreća s čipom za otpad i sličnim biserima iz njezine teoretske eko-radionice napraviti takav dar-mar u prostoru da Turistička zajednica Hrvatske može najaviti novi slogan - Smetlište kakvo je nekadd bilo. Daj Bože da se varam.

OS
osica
14:17 20.01.2012.

ma pustite Kajina - odsvirao je svoje. Što može pomoći čovjeku, \" kojemu je sve stvorio i ima osigurao otac, čovjek koji s plaćom od cca 17.000,OO KN i ostalim beneficijama - stalno kuka i govori da nema ništa.....\" Ono....\" Ono što po meni nema neću ni napisati. Ne iritirajte nas više \" mislim da je umro \" za sve poštene Hrvatske građane , za koje se tako \"zdušno borio\" koji nešto imaju i s plaćom od 5000,00KN

Avatar H/S/P
H/S/P
12:08 20.01.2012.

Kajin se osigurao jer ne vjeruje da će biti bolje jer sam radi na tome da bude gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?