ODMOR ZVIJEZDA Televizijska voditeljica i urednica Katja Kušec odmor provodi u Novalji

Katja Kušec: Volim kuhati i raditi u vrtu

inv_kusec.jpg
import
08.08.2006.
u 17:05

Varljivo vrijeme nije pokvarilo godišnji odmor televiziskoj urednici i voditeljici Katji Kušec. Sa suprugom Krunoslavom, televizijskim montažerom, i dvojicom sinova, Lovrom (10) i Lukom (18), već godinama ljetuje u obiteljskoj vikendici u novaljskom naselju Gajcu.

 Ovih smo dana imali kombinirano vrijeme, bilo je malo kiše, malo sunca. A kad se ne kupam i ne sunčam, radim u svom vrtu. Volim i kuhati, najradije morske plodove, ribu na lešo i različito povrće  govori Katja kojoj oblaci ne smetaju previše. Najvažnije joj je, kaže, da je cijela obitelj na okupu i da zajedno naknade ono što ne stignu   cijele godine.  Briga o vrtu punom biljaka i cvijeća Katjina je omiljena zanimacija.

 U svibnju sam posadila ružmarin, a u vrtu imam još oleandre i peršin. Povrće ipak nism sadila jer ono zahtijeva mnogo više brige pa ga nabavljam na obližnjoj tržnici  objašnjava Katja.

Obitelj će zajedno provesti još desetak dana, a potom se vraćaju u Zagreb. I dok se stariji sin priprema za maturalno putovanje, Katja će s mlađim na put u London  nagradno putovanje kojem se oboje jako vesele. Katja se potom vraća na HTV, u emisiju Hrvatska danas, koju uređuje i vodi. A i funkcija predsjednice sindikata novinara zacijelo će joj oduzeti vremena, jer kaže Katja, problema ima i treba ih sustavno rješavati.

Želite prijaviti greške?