Propust

Cibona zbog problema s vizama nije otputovala u Rusiju, traži se odgoda utakmice!

Cibona - Jenisej
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.03.2016.
u 16:09

Došlo je do proceduralne pogreške, Cibona je tražila pravo za dva ulaska i izlaska iz Rusije (za prvu utakmicu koja je već odigrana i za ovu odlučujuću), ali im je rusko veleposlanstvo odobrilo samo po jedan.

Košarkaši Cibone trebali su otputovati u Krasnojarsk na odlučujuću utakmicu protiv Jeniseja u četvrtfinalu FIBA Europa kupa, ali zbog problema s vizama to se nije dogodilo.

Naime, došlo je do proceduralne pogreške, Cibona je tražila pravo za dva ulaska i izlaska iz Rusije (za prvu utakmicu koja je već odigrana i za ovu odlučujuću), ali im je rusko veleposlanstvo odobrilo samo po jedan. Zbog toga hrvatska momčad danas nije ni krenula prema Rusiji.

Rusko veleposlanstvo priznalo je pogrešku i sve bi se trebalo riješiti u naredna 24 sata pa bi cibosi na put trebali krenuti sutra. Međutim, problem je u tome što je taj put prilično dugačak pa bi momčad na odredište stigla tek u srijedu ujutro, i to prilično iscrpljena, te bi isti dan trebala odigrati taj važan susret. Zbog toga će se tražiti odgoda utakmica za četvrtak.

>>Cibona neće ići protiv Fibe i reprezentacije

Komentara 6

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:12 28.03.2016.

Ma kome treba istok ? Nek ostane samo zapad - sjever - jug.... em problem sa vizama, em kasne Božić, em kasne Novu godinu .. nikome zanimljivi. A i ja šta pišem kad ne razumiju latinicu.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
17:15 28.03.2016.

ma nitko ne želi susretati, primiti ili ugostiti nas domoljubne jadranske balkance željeli mi putovati na istok a kamoli zapad..jednostavno smo u duši i kulturi takvi da nismo rado viđeni gosti..

Avatar jmu
jmu
19:23 28.03.2016.

antifasisti ne vole fasiste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije