NBA LIGA

Tomislav Zubčić odlazi u Oklahomu

Tomislav Zubčić
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.12.2015.
u 23:20

Da bi u SAD otputovao što spremniji pobrinuo se Dražen Anzulović koji je s Tomom individualno radio.

Nedavno otpisani Cedevitin košarkaš Tomislav Zubčić (25, 212 cm) imat će priliku izboriti se za NBA ugovor.

Zadranin bi vrlo brzo trebao dobiti američku radnu dozvolu s kojom će otputovati u Oklahoma City, gdje ga čeka angažman u NBDL momčadi Oklahoma City Blue što je zapravo razvojna momčad NBA kluba Oklahoma Thunders koji polažu prava na visokog Hrvata jer su ih ljetos otkupili od Toronto Raptorsa.

S obzirom da su NBDL momčadi svojevrsna "čekaonica" za NBA, Zubčić ima priliku postati suigrač Kevina Duranta i Russella Westbrooka, a da bi u SAD otputovao što spremniji pobrinuo se Dražen Anzulović koji je s Tomom individualno radio.

>>Teška sam srca izbacio Tomu iz momčadi, ali morao sam nešto poduzeti

Komentara 2

BO
bosančeros
23:31 04.12.2015.

nemojte nas nasmijavati. Nba razvojna liga je smeće za otpatke i nikad nitko se ne vrati u Nba. Zubčić je teško limitiran igrač, nema motoriku, nema šut ša distance, nema masu, nema lateralno kretanje u obrani, vrte ga na picku u Aba ligi, a crnci će ga slati po ćevape, kakvi Durant i Westbrook jeste vi normalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije