IdejaX

Gary Vaynerchuk, vinar koji je zaradio 60 mil. dolara u pet godina

Gary Vaynerchuk
Gary Vaynerchuk
24.05.2011.
u 14:26

Pionir internetskog marketinga otkriva tajnu svog uspjeha u knjizi „Ekonomija zahvalnosti“

U petak, 27. svibnja Gary Vaynerchuk, pionir internetskog marketinga i vodeći stručnjak za društvene mreže, predstavit će najnoviju knjigu „Ekonomija zahvalnosti“.

Riječ je o 33-godišnjem poslovnom guruu i samoukom vinskom znalcu. Svojim blogom Wine Library TV povećao je prihod obiteljske vinarije sa četiri na šezdeset milijuna dolara u pet godina i time pokrenuo novi trend u vinarstvu. Također je pokrenuo novi interaktivni projekt Daily Grape u kojem na osebujan način obrađuje teme iz svijeta vina i enologije koristeći društvene medije.

Njegova knjiga "Ekonomija zahvalnosti" govori o revolucionarnoj promjeni koju je upravo on pokrenuo u poslovanju i komunikaciji s kupcima, a koju su uzrokovale društvene mreže. U njoj naglašava kako trgovci moraju komunicirati s kupcima izravno i svaki dan. On na društvene mreže gleda kao na idealan alat za komunikacije s kupcima kroz brojne praktične primjere korištenja društvenih mreža u svakodnevnom poslovanju. U knjizi možete doznati kako proširiti poslovanje preko Facebooka ili Twittera. Za primjere takva poslovanja koristi velike korporacije kao što je Amazon, ali govori i o iskustvima malih tvrtki koje internetski marketing mogu vrlo lako primijeniti u svome poslovanju, a koje osiguravaju siguran uspjeh.

Gary Vaynerchuk održat će predavanje u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja IdejaX. Možete ga poslušati na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 9 (dvorana 1) od 16.15 do 17.15 sati. Nakon toga slijedi promocija i potpisivanje knjige koju je izdalo Znanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije