Michael Jackson neće ići na turneju s Jackson Five

31.10.2008.
u 21:41

Michael Jackson je u petak zanijekao da će sudjelovati u ponovnom okupljanju obiteljske skupine Jackson Five, kako je ovih dana izjavio njegov stariji brat Jermaine za australsku novinsku agenciju.

"Volim i svesrdno podupirem svoju braću i sestre, s kojima sam proživio puno lijepih trenutaka, ali sigurno ne planiram snimati ni ići s njima na turneje", rekao je svjetski poznati pop pjevač, prema priopćenju.

"Trenutačno sam u studiju i radim na novim, veoma zanimljivim projektima i nadam se da ću ih uskoro predstaviti svojim obožavateljima", dodaje se u tekstu priopćenja koje se pripisuje pedesetogodišnjoj glazbenoj zvijezdi.

U srijedu je Jermaine Jackson, kako prenosi australska novinska agencija AAP, izjavio da zajedno s braćom i sestrama, među kojima su Michael i Janet, kani ponovo okupiti skupinu Jackson Five i poći na svjetsku turneju.

Skupina Jackson Five koja je kasnije promijenili ime u Jacksonovi, nastala je 1965., kada je Michael Jackson imao tek sedam godina. Posljednju zajedničku turneju održali su 1984., a službeno su se razišli 1990.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije